Dave de Paauw

NBPO-lid geen

Lid van de NBPO sinds 2012.

De afgelopen jaren heb ik me toegelegd op het begeleiden van mensen en hun eventuele mantelzorgers die om welke reden dan ook opzien tegen bepaalde taken of daar zelf onvoldoende tijd voor hebben.

Ik heb ervaring in:

  • de begeleiding van senioren m.b.t. zelfredzaamheid in de thuissituatie.
  • de begeleiding van senioren die gaan verhuizen naar een zorginstelling.
  • het organiseren van verhuizingen.
  • het structureren van huishoudens en administratie van alleenstaanden en gezinnen.
  • de begeleiding van mensen met diverse vormen van dementie.

Persoonlijk houd ik van een gestructureerde omgeving en regelmatig dagritme maar ik zal mijn persoonlijke voorkeuren nooit aan anderen opdringen. Als professional organizer is het mijn taak een werkwijze te vinden die past bij iemands karakter en gewenste levensstijl. Mijn georganiseerde manier van werken komt echter wel van pas als er werkplannen gemaakt moeten worden om opdrachten in goede banen te leiden. Ik ben goed in het creëren en behouden van overzicht.

Het uiteindelijk doel is natuurlijk niet dat mijn cliënten gaan leven volgens mijn persoonlijk ideaal maar dat ze na afloop van de opdracht tevreden zijn over de veranderingen die d.m.v. overleg, samenwerking en doorzettingsvermogen tot stand zijn gekomen.

Samenwerking betekent dat u er niet alleen voorstaat ….. een hele zorg minder. Niet alleen voor u maar ook voor uw familie.

Ten slotte: minimalisme is een hype ….. ik ben er goed mee bekend maar doe er niet aan mee ..... en ik praat, in tegenstelling tot Marie Kondõ,  niet tegen mijn sokken. Dan weet u dat alvast ….. 😊

 

 

 

 

Werkzaam in

Limburg

Werkterrein

Particulier, Zorg

Contact

Mijn Organizer
Nelisweg 9
6361 DN Nuth

Inloggen

WordPress development door Webstation