Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Christa van Dieren

NBPO-lid geen
Kan je wel even iemand 'langszij' gebruiken?!

Mijn naam is Christa van Dieren en ik begeleid en coach organisaties en individuen in effectiever werken en groeien. Dat levert je veel op: je bereikt meer met minder stress en met meer plezier én je hebt overzicht over wat je doet.

OrganieQ werkte in bedrijven en non-profitorganisaties o.a. mee aan reorganisaties, timemanagementtrainingen, verbetertrajecten binnen teams en persoonlijke werkplekbegeleiding.

In de privésfeer was ik van betekenis voor drukke gezinnen, huishoudens die fors wilden besparen, administratieve ondersteuning, hulp bij gebruik van digitale middelen, senioren die gingen verhuizen naar een andere woning en startende ondernemers.

De laatste jaren hebben ook steeds meer senioren OrganieQ ontdekt. Er zijn diverse verhuizingen naar (zorg)appartementen begeleid, er wordt ondersteuning geboden in administratie en gebruik van digitale media. Recent is Christa door enkele cliënten ook als executeur testamentair en afwikkelingsbewindvoerder gevraagd en opgenomen in het testament, om deze taken te zijner tijd uit te voeren.

Elk mens is uniek en daarom ook uw situatie, zowel zakelijk als privé. Neem gerust contact met me op, dan bespreken we samen uw hobbel en kijken we wat ik voor u kan betekenen.

Ik ben naast organizer ook organisatie-adviseur met een stevige bedrijfseconomische bagage in de rugzak, waardoor ik heel snel uw hobbel bezie in het licht van de totale organisatie waarin u werkt. Naast een heel prettige en persoonlijke begeleiding, ben ik in staat om met uw organisatie in gesprek te gaan. Soms zit het probleem niet alleen in uw manier van werken, maar wellicht mede in de structuur of cultuur van uw organisatie. En ook die kan verbeterd, en reken maar dat er dan wat verandert, voor u én uw collega’s.
Ik pak opdrachten in een breed spectrum op en heb daar ervaring in opgebouwd.
Neem zeker eens een kijkje op mijn website

Werkzaam in

Gelderland, Noord-Brabant, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Werkterrein

Particulier, Zakelijk, Zorg

Contact

OrganieQ, begeleiding in organiseren
Voorstraat 34
3247 CE Dirksland

Inloggen

WordPress development door Webstation