Zoek
Sluit dit zoekvak.

Barbara Dijkshoorn

Aspirant-lid geen

Ik ben Barbara Dijkshoorn, ook wel BAR genoemd. Een gedreven, hardwerkend, zorgzaam en creatief type met een passie voor ordenen in de breedste zin van het woord.
Na 18 jaar huisartsenzorg ligt mijn focus nu volledig op het praktische gedeelte van het helpen en begeleiden van anderen bij het creëren van orde in hun ‘chaos’ zodat zij meer tijd overhouden voor bijvoorbeeld het gezin of andere belangrijke dingen in het leven, waardoor zij weer meer rust en ruimte ervaren wat weer een zeer positief effect heeft op hun gezondheid.

Dat lichaam en geest nauw met elkaar verbonden zijn, heb ik de afgelopen 18 jaar in de huisartsenzorg wel ervaren. Veel lichamelijke klachten ontstaan vanuit een overbelaste psyche, die op haar beurt overbelast is geraakt door gebeurtenissen en/of dagelijks belemmeringen.
Opvallend hierbij is het snel toenemende gebrek aan praktische ondersteuning, de helpende hand, het steuntje in de rug, het stukje coaching die net dat extra zetje kunnen geven om weer in een positieve flow te komen of om een nieuwe start te maken.
Om voor deze mensen het verschil te kunnen maken, ben ik mijn bedrijf BAR Professional Organizing gestart.

Werkzaam in

Gelderland, Overijssel

Werkterrein

Particulier, Zakelijk, Zorg

Contact

BAR Professional Organizing
Traland 25
7152 GE Eibergen

Inloggen

WordPress development door Webstation