Zoek
Sluit dit zoekvak.

Astrid van der Peet

NBPO-lid geen
Voor meer rust en ruimte in uw hoofd, huis of werkplek!

Vanuit mijn bedrijf The Art of Organizing in Naarden-Vesting ben ik als professional organizer werkzaam op verschillende werkterreinen zoals de particuliere en zakelijke markt maar ook in de zorg en ondersteun ik vanuit de Wmo diverse cliënten met hulpvraag zoals bijvoorbeeld bij hoarding problematiek, kwetsbare ouderen, koopzucht, verslaving, chronische ziekte maar ook bij cliënten met Autismespectrumstoornis (ASS).

Sinds 2019 ben ik officieel ZZP’er in de zorg met KIWA keurmerk registratienummer: 17335.

Ik help mensen bij het aanbrengen van orde en structuur in hun leven. Ik inventariseer, ruim op (samen met u) en regel alles zoals bijvoorbeeld de verkoop van waardevolle spullen als kunst en antiek. Als ambassadeur bij Inzameldoelen.nl regel ik dat uw overbodige spullen naar goede doelen gaan. Ook help ik met het op orde brengen van administratie, invullen van formulieren, archiveren, (digitaal) fotoarchief, fotoalbums maken (foto-organizer). Tevens kan ik plannen, regelen en organiseren bij verhuizing of emigratie.

Ik ga aan de slag als thuis-organizer, senioren-organizer, verhuis-organizer en werkplek-organizer. Mijn doelgroepen zijn o.a. de senioren, oudere mensen, die verhuizen van groot huis naar klein appartement bijvoorbeeld, mensen met drukke banen en gezinnen, bij echtscheiding of overlijden, zzp’ers, ex burn-out patiënten, chronisch zieken.

Kortom, ik help mensen graag met opruimen, ontspullen en orde op zaken stellen. Het levert u behalve veel tijdsbesparing ook geldbesparing op. En een goede balans, meer energie en ruimte om nieuwe dingen voor uzelf op te kunnen pakken!

 

Werkzaam in

Flevoland, Noord-Holland, Utrecht

Werkterrein

Particulier, Zakelijk, Zorg

Contact

The Art of Organizing
Cattenhagestraat 13
1411 CR Naarden-Vesting

Inloggen

WordPress development door Webstation