Zoek
Sluit dit zoekvak.

Annick van Haneghem

Aspirant-lid geen

Mijn naam is Annick van Haneghem. Geboren in 1977 en opgegroeid in Breskens. Nadat ik enkele jaren voor mijn studie in het Gelderse Ede heb gewoond, ben ik via een aantal omwegen toch weer met mijn voeten in de Zeeuwse klei beland. Samen met mijn man woon ik in IJzendijke. Al heel wat jaren werk ik bij een huisartsenpraktijk in de regio. Ik ben begonnen als doktersassistente en nu als parttime financieel/administratief medewerkster.

Als echte Zeeuwse ben ik nuchter en direct maar ik kan ook goed luisteren. Ik heb gevoel voor humor en oog voor detail.  Organiseren en structureren zit in mijn bloed. Het is voor mij een uitdaging om na te denken over hoe zaken beter, sneller en efficiënter kunnen. Ik ben graag bezig met opruimen, sorteren en het aanbrengen van structuur. Daarnaast houd ik van koken, tuinieren, filosofie en onze twee katten.

Het was voor mij een echt Aha moment toen ik ontdekte dat ik mijn specifieke vaardigheden toe kan passen in het beroep van professional organizer. Ik heb met plezier de opleiding professional organizing gevolgd waardoor mijn enthousiasme alleen maar groeide. Mensen helpen met opruimen, organiseren en plannen maakt me blij en geeft me energie. Dit is precies wat bij mij past.

Werkzaam in

Zeeland

Werkterrein

Particulier, Zakelijk

Contact

Organiseer het met Aha
Mortierstraat 6
4515 AW IJzendijke

Inloggen

WordPress development door Webstation