Annet Piek

Aspirant-lid geen

Annet Piek 

Mijn naam is Annet Piek en woon in het mooie dorpje Peize.  Ik ben moeder van drie kinderen die inmiddels volwassen zijn. Ik werk 31 jaar in de zorg wat ik altijd met veel passie heb gedaan en nog steeds doe. Dit als zorgcoördinator op een woongroep met mensen met een verstandelijke beperking. Mensen ondersteunen, duidelijkheid en overzicht geven is o.a. wat ik doe. Hier ligt ook mijn kracht en doe dit met veel plezier.

Daarnaast ben ik werkzaam geweest in het ambulante werk,Ik heb in de afgelopen jaren een breed scala aan mensen geholpen met psychische klachten, lichamelijke klachten en mensen die een steuntje in de rug nodig hadden omdat zij het overzicht kwijt waren. Dit varieerde van kleine dingen waar mensen mee vastliepen en alleen hulp nodig hadden met een planning en wat tips, tot aan een overvolle woning. Mijn handen gingen dan jeuken. Ik ging helpen spullen uitzoeken, deze verkopen of opruimen en hen helpen bij het schoonmaken van de ruimte of de woning. Ik zocht mee naar praktische kasten en opbergmaterialen, maar ook om een nieuwe stijl te creëren. We gingen die samen ophalen, neerzetten, schoonmaken en daarmee inrichten. We maakten ook een planning om een manier te vinden waarop iemand het zelf kon bijhouden. Ook hadden we tussentijds contact als hij/zij even vastliep.

Op dit moment ben ik bezig, met een opleiding tot holistisch therapeut, zodat ik ook de kern van het probleem kan begrijpen en mensen daar verlichting in brengen.

 

 

Waarom professional organizer?

De ervaringen die ik heb opgedaan, hebben mij gemotiveerd om de opleiding professional Organizer te volgen. Naast mijn werk in de zorg, krijg ik veel energie van opruimen, orde in de chaos brengen, overzicht creëren en bezig zijn met interieur. ik ben op zoek gegaan naar een opleiding waar ik mijn kennis en vaardigheden kan gebruiken die ik me eigen heb gemaakt de afgelopen 31 jaar, want hoe gaaf zou het zijn als je je werk kan maken van iets wat je het liefste doet?

Tijdens mijn zoektocht ontdekte ik iets wat perfect bij mij past, namelijk Professional Organizer.  Alle puzzelstukjes vielen in elkaar toen ik hierover aan het lezen was, hier word ik blij van! Ik ben direct de opleiding  gaan volgen en heb nu van mijn passie mijn wek kunnen maken.

Mensen helpen, orde in de chaos brengen en iets moois creëren, daar gaat mijn hart sneller van kloppen!

I have a dream ... mijn droom om in heel Nederland en evt buitenland als professioneel organizer aan het werk te gaan. Afstand geen probleem, in mijn camper kom ik overal en kan ik gerichte meerdaagse pakketten aanbieden. Ik ben ervan overtuigd deze droom waar te maken.  🙂

Werkzaam in

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Werkterrein

Particulier, Zakelijk, Zorg

Contact

Piekfijn-oporde
Poelakkers, 25
9321EW Peize

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen