Zoek
Sluit dit zoekvak.

Annemieke van der Lippe

Aspirant-lid geen
Praktisch en oplossingsgericht op weg naar ruimte, overzicht en tijd voor jezelf.

Het opruimen van spullen en het opgeruimd houden van je huis is niet voor iedereen een vanzelfsprekende vaardigheid. Wanneer je bijvoorbeeld een druk gezin hebt met opgroeiende kinderen is opruimen, het afhandelen van de administratie en het plannen van alle activiteiten op een dag soms een hele kunst. Het huis loopt intussen vol met spullen en de administratie wordt een rommeltje. De stress loopt daardoor op. Daarbij vraag je je wellicht ook af: “Wanneer heb ik eens tijd voor mezelf?”

Bepaalde veranderingen in je leven kunnen ook vragen om actie. Wijzigingen in de samenstelling van je gezin, kinderen die het huis uit gaan of levensgebeurtenissen, zoals een scheiding, kunnen ingrijpende effecten hebben op je huishouden. Dit kan er toe leiden dat er in je huis spullen opgeruimd moeten worden of ruimtes anders gebruikt gaan worden.

Naast drukke gezinnen of mensen die er door omstandigheden alleen voor staan, merk ik ook dat ouderen vaak tegen het einde van hun leven kampen met veel spullen en papieren. Bij een verhuizing naar een kleinere woonruimte kan het nodig zijn deze spullen en papieren op te ruimen. Maar als je als senior je nabestaanden niet wilt opzadelen met een huis vol spullen, graag de eigen regie houdt, wil meemaken dat jouw spullen goed terecht komen en daar graag hulp bij wilt, ook dan kan ik helpen: “Opruimen tegen het einde van het leven”.

Ik bied:

  • een praktische en oplossingsgerichte aanpak
  • hulp bij grote of kleine opruim-, ordenings- en planningsvragen
  • ondersteuning die flexibel is en op maat, rekening houdend met jouw persoonlijke omstandigheden
  • ondersteuning voor gezinnen, alleenstaanden en senioren

We gaan:

  • samen aan de slag
  • in jouw tempo, stap voor stap en elke stap is er één

Waarbij:

  • ik zorg dat de aandacht bij de klus blijft
  • jij aan aan het einde van je inspanningen resultaat ziet
  • en je op weg gaat naar ruimte, overzicht en tijd voor jezelf!

Op mijn website www.organizingaanhuis.nl kan je over mijn aanpak lezen, je aanmelden voor mijn nieuwsbrief met praktische en direct toepasbare tips op organizing-gebied en kom je blogs en artikelen tegen over opruimen, administreren en omgaan met tijd.

Mijn werkgebied is Zuid-Holland: Regio Leiden e.o., Duin- en Bollenstreek en Rijnstreek (Alphen e.o.). Overige regio’s in Zuid-Holland afhankelijk van haalbaarheid vervoer.

Neem gerust contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Werkzaam in

Zuid-Holland

Werkterrein

Particulier

Contact

Organizing aan Huis
Hooiweide, 11
2353 MR Leiderdorp

Inloggen

WordPress development door Webstation