Annemieke Post- van Genderen

Aspirant-lid geen

Ik ben Annemieke. Levensgenieter, vrolijk, positief en open. Organiseren is mijn kracht. Ik zie wat gebeuren moet en kan snel prioriteiten stellen en deze omzetten in een to do list. Ik werk efficiënt en doelgericht, weet wie en wat ik nodig heb om mijn doel te behalen. Ik haal veel energie uit het proces naast het behalen van het doel. Naast discretie en vertrouwelijkheid kijk ik ook met humor naar situaties. Dit maakt een proces luchtig en leuk. Mijn instelling: iets wat onmogelijk lijkt mogelijk maken.

In mijn loopbaan ben ik altijd op de werkvloer begonnen en van daaruit doorgegroeid naar managementniveau. Hierdoor weet ik wat op de werkvloer leeft, maar ken ik ook de kant van de werkgever. Door mijn ervaring weet ik dat medewerkers vaak laat aan de bel trekken als er problemen zijn in de werk / privé balans, ze het overzicht missen of moeite hebben met prioriteiten stellen. Openheid richting mij als werkgever was soms lastig en werd pas gegeven als het zodanig in de weg stond dat het eigenlijk al te laat was. Gelijkwaardigheid en van mens tot mens elkaar beter maken is voor mij vanzelfsprekend en was een van de redenen om het management in te gaan. Nu is het een van de redenen om als professional organizer aan de slag te gaan.

Dit inzicht heeft ertoe geleid dat ik me bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) heb laten scholen tot Professional organizer en als zelfstandige ben gaan werken.

Ik ben ervan overtuigd dat door als onafhankelijke partij simpel, praktisch te coachen mensen weer overzicht en balans kunnen hervinden. Door de onafhankelijkheid kunnen vertrouwelijke gesprekken simpelweg makkelijker gevoerd worden. Ik volg mijn hart en ga deze missie met vertrouwen aan: mensen weer in hun kracht zetten zodat zij weer genieten van dingen die echt belangrijk voor hen zijn.

Leef!

Werkzaam in

Drenthe, Gelderland, Overijssel, Utrecht

Werkterrein

Particulier, Zakelijk

Contact

Leef! Organizing