Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Annelies Boullart

NBPO-lid geen
Professional Organizer - Ambulant begeleider - Opruimcoach Eindhoven

We leven in een hectische tijd in een samenleving die flinke eisen stelt. De hoeveelheid prikkels is toegenomen, we hebben gemiddeld meer spullen dan vroeger en het tempo in de maatschappij ligt hoog. Ook grote gebeurtenissen zoals geboorte en overlijden, trouwen en scheiden, een ziekte, stoornis of NAH, beginnende dementie of een hoge werkdruk in combinate met een druk gezinsleven kunnen je dagelijkse leven beïnvloeden. Dan kan er soms zoveel op je afkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Als het je (tijdelijk) niet lukt om je leven op orde te krijgen dan is het fijn als er iemand een tijdje met je meeloopt. Iemand die luistert, vraagt, meedenkt, aanpakt en helpt bij het maken van keuzes.

Graag help ik jou om meer rust en ruimte te krijgen, in je huis en in je hoofd. Ik ben enthousiast, positief, betrokken, integer en daarnaast ook praktisch ingesteld. Ik bied je een luisterend oor, een helpende hand, geduld en een duidelijke communicatie. Ik ben jouw stok achter de deur en het steuntje in de rug!

Ik kijk er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Annelies

Werkzaam in

Noord-Brabant

Werkterrein

Particulier, Zorg

Contact

Lies! Professional Organizer
Brabis 3
5641 JT Eindhoven

Inloggen

WordPress development door Webstation