Annelie Brummer

NBPO-lid MRPO
Ik help je op weg naar een opgeruimd hoofd, huis en humeur!

Als Professional Organizer en opruimcoach begeleid ik diverse mensen van jong tot oud met het opruimen, ordenen en organiseren van allerlei zaken rondom hun huis en als  (ADHD) coach werk ik voornamelijk met het ‘opruimen’ van het hoofd.
Mijn cliënten zijn heel verschillend, bijv. mensen met autisme en/of AD(H)D die praktische ondersteuning en/of levensbrede begeleiding nodig hebben, ouderen die het overzicht kwijt zijn, drukke dertigers en veertigers op zoek naar een harmonieus huishouden en thuis ‘rust in de tent’ willen,  mensen die hun post niet durven openmaken en daardoor in de (financiële) problemen komen en mensen die een overvol huis hebben en niets kunnen of durven weg te doen (hoarding). Deze diversiteit maakt dit werk voor mij als Professional Organizer zo interessant!
Daarnaast  ben ik Certified Virtual Professional Organizer (CVPO) en kan ik je ook begeleiden op afstand via je computer, laptop of telefoon. Door intensieve communicatie en stimulering tijdens het organizing traject versterk ik je zelf-effectiviteit waardoor je bij een eventuele volgende (organizing) uitdaging veel meer zelf kunt. Als CVPO ben ik werkzaam in heel Nederland, sterker nog in de hele wereld!

Werkzaam in

Heel Nederland, Noord-Holland, Zuid-Holland

Werkterrein

Particulier, Zorg

Contact

Goed Geregeld Organizing & Coaching
Lorentzlaan 67
2105 TR Heemstede