Zoek
Sluit dit zoekvak.

Anita Stoutjesdijk

NBPO-lid geen
ZieSo - eenvoudig organiseren

Weer grip op de zaak

Soms is, er om wat voor reden, geen overzicht meer en heb je het gevoel er alleen voor te staan. Het inschakelen van een Professional Organizer helpt om weer grip op zaken te krijgen voor rust, ruimte en overzicht.

ZieSo biedt structuur aan en helpt bij het creëren van orde en overzicht in tijd, taken, spullen, administratie en bij een verhuizing.

Het gezicht achter ZieSo

Mijn naam is Anita Stoutjesdijk (1973).  Ik heb 24 jaar met veel plezier en toewijding op diverse plekken in de gezondheidszorg gewerkt in diverse functies. Ze noemen mij rustig en ordelijk en ik heb altijd aandacht voor de ander. Door betrokken te zijn en goed te luisteren kan ik vaak achterhalen wat precies de knelpunten zijn. Ik voel snel aan wat iemand nodig heeft en ben in staat diepere verbindingen te leggen; dat is tegelijk mijn kracht. Als interne auditor binnen een zorginstelling had ik altijd al een fascinatie voor processen; wat doen we en waarom? Kan het anders of makkelijker? Waarbij ik uit ga van de mogelijkheden van de mens.

Persoonlijke motivatie en missie

Ik ben geschoold en heb kennis en ervaring met cliënten met een informatie- en prikkelverwerking stoornis en aandacht problematiek (zoals ADHD, ADD, NAH en HSP) en psychische- en cognitieve stoornissen met aanverwante verzamelproblematiek (hoarding). Ik werk doelgericht en met een vooraf opgesteld plan in samenspraak met de wens van de klant. Ik ga vooral praktisch aan de slag.

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer er bewuster met spullen, tijd en elkaar omgegaan wordt, ook ik op deze manier een bijdrage kan leveren aan het milieu en onze cultuur.

Vergoeding begeleiding vanuit Wmo

Voor cliënten met een indicatie “begeleiding regulier” en “specialistische begeleiding” (individueel) van de gemeente (Wmo), is vergoeding mogelijk vanuit een persoons gebonden budget (PGB).

ZieSo is lid van de CKZ (coöperatie voor ondernemers in de kleinschalige zorg) te Goes en kan haar dienstverlening aanbieden in alle gemeentes in Zeeland voor Zorg in Natura (ZIN).

Het organiseren “van de mens in zijn omgeving” dient ter verbetering van eigen regie, om levensbestendig te kunnen wonen, bevorderen van de zelfredzaamheid en verbeteren van de kwaliteit van leven.

Kennismaken

Wilt u weer grip op de zaak? Of heeft u nog vragen? Bel mij of stuur een mail.

Er kan vrijblijvend kennis gemaakt worden.

Anita Stoutjesdijk

Werkzaam in

Zeeland

Werkterrein

Particulier, Zorg

Inloggen

WordPress development door Webstation