Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Alieke Diepeveen

NBPO-lid geen

Je huis is een belangrijke basis om tot rust te komen. Als het goed is, voel je je daar thuis en kun je er helemaal jezelf zijn. Toch zijn er veel mensen die zich onrustig en somber voelen in hun eigen huis. Dat ontstaat vaak doordat er geen overzicht meer is.

Wat doet Lente?

Als professional organizer help ik mensen af van gevoelens van onrust, stress en het gevoel van falen dat ze ervaren in huis. Ik begeleid en adviseer jou bij het creëren van orde en overzicht. Dat kan gaan om een overvolle kledingkast. Of een rommelige garage, zolder of keuken. Of je hebt na maanden thuiswerken nog steeds geen goede werkplek kunnen inrichten. Of je krijgt maar geen grip op al dat speelgoed. Door keuzes te maken komt er overzicht; door te sorteren, uit te zoeken, of die ene kast anders in te delen. Of we maken samen een planning hoe jij je activiteiten zo goed mogelijk kunt indelen. Of we zorgen samen weer voor een overzichtelijke administratie en een structuur waardoor dit niet meer kan ophopen.

Leve je huis

Om meer rust en ruimte te ervaren, hoef je zeker niet gelijk je hele huis aan te pakken. Het zit soms in de kleine dingen. Je huis hoeft ook geen showroom te zijn of 'woonmagazine-proof'. Het is belangrijk dat jíj het gevoel hebt dat je kunt leven. Dat je kunt genieten, ontspannen, opladen en ontmoeten. Dan word je leefruimte ook écht een leefruimte.

Ben je op zoek naar meer rust in je huis? Droom je van een fijn thuis waar je kunt opladen? Ik heb zin om kennis met je te maken! Op deze pagina vind je rechts alle gegevens van Lente. En neem ook alvast een kijkje op mijn website. Tot snel!

Werkzaam in

Gelderland, Utrecht

Werkterrein

Particulier, Zorg

Contact

Lente professional organizing
Kikstraat 31
3907 LC Veenendaal

Inloggen

WordPress development door Webstation