Professional organizers met contacten in het MBO gezocht

Datum: 20-05-2022 Auteur: Diana van der Hoek Categorie: Particulier Zakelijk Zorg

Het zal niet bij iedereen bekend zijn maar de beroepseducatiecommissie van de NBPO heeft zich de afgelopen jaren ingezet om de verschillende opleidingsniveaus van het vak professional organizing te beschrijven. Daarnaast hebben twee leden van de commissie in opdracht van de LOI het keuzedeel ‘Assisteren bij professional organizing’ ontwikkeld, welke is goedgekeurd door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) Dit keuzedeel is geschikt voor het middelbaar beroepsonderwijs.

Alle mbo-studenten kiezen meerdere keuzedelen in aanvulling op hun opleiding en kunnen nu dus ook voor ‘Assisteren bij professional organizing’ kiezen, mits het wordt aangeboden door hun Regionaal Opleidings Centrum. Na afronding van dit keuzedeel kunnen ze onder begeleiding en supervisie van een professional organizer aan het werk, of zich verder ontwikkelen op hbo-niveau.
Om dit keuzedeel onder de aandacht te brengen bij de regionale opleidingscentra is de NBPO op zoek naar professional organizers die contacten hebben in het MBO. Is dit op jou van toepassing en wil je graag meer weten over dit keuzedeel, of lijkt het je leuk om gezamenlijk op te trekken om dit keuzedeel verder te ontwikkelen, stuur dan een e-mail naar Elles Zuijdam info@zuijdam-organizing.nl.

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen