Zoek
Sluit dit zoekvak.
NBPO

Nationale Opruimweek 2024

Datum: 05-03-2024 Auteur: Lammy Wolfslag

Opruimkriebels? Ja natuurlijk! De lente is in aantocht en daarmee de Nationale Opruimweek!

NBPO heeft deze week in het leven geroepen om ons vak extra in de spotlight te zetten. Vooral voor professional organizers actief op de particuliere markt dé kans om aandacht te vragen.
Maar ook als je actief bent op de zakelijke markt of de zorgmarkt kun je jouw tips delen of een activiteit organiseren, zolang het maar betrekking heeft op opruimen of organiseren.

De Nationale Opruimweek vindt dit jaar plaats van maandag 25 tot en met 29 maart.

Activiteiten
Als activiteit in de leukste week van het jaar kun je denken aan een lezing, (online) workshops, dagelijkse opruimtips of een podcast.

Website NBPO
Organiseer je iets tijdens de Nationale Opruimweek? Zet het dan op de kalender van NBPO! Log in op onze website en ga naar Bericht plaatsen. Op het tabblad ‘Activiteit’ voeg je eenvoudig alle gegevens toe. Via onze nieuwsbrief brengen we geïnteresseerden op de hoogte van jouw activiteit.

#nationaleopruimweek2024
Door daarbij ook de hashtag #nationaleopruimweek2023 flink te gebruiken, zorgen we voor reuring op het wereldwijde web. Vergeet deze dus ook vooral niet te volgen, zo versterken we elkaar.

Sjablonen sociale media
Wat je ook doet die week, als je er via sociale media aandacht aan wilt geven, hebben wij daarvoor dé formats gemaakt. Hoef je alleen nog even je eigen foto, logo en gegevens toe te voegen en klaar.
De sjablonen heb je via de nieuwsflits van 20 februari toegezonden gekregen via mail.

Op een mooie Opruimweek!

Groet,
Commissie Particuliere Markt
Lammy, Saskia, Eveline en Manuela

Inloggen

WordPress development door Webstation