Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nationale Opruimweek 20 t/m 25 maart

Datum: 21-02-2023 Auteur: Lammy Wolfslag Categorie: Particulier Zakelijk Zorg

Opruimkriebels? Ja natuurlijk! De lente is in aantocht en daarmee de Nationale Opruimweek!

NBPO heeft deze week in het leven geroepen om ons vak extra in de spotlight te zetten. Vooral voor professional organizers actief op de particuliere markt dé kans om aandacht te vragen.

Maar ook als je actief bent op de zakelijke markt of de zorgmarkt kun je jouw tip delen of een activiteit organiseren, zolang het maar betrekking heeft op opruimen of organiseren.

Activiteiten
Als activiteit in de leukste week van het jaar kun je denken aan een lezing, (online) workshops, dagelijkse opruimtips of een podcast.

Website NBPO
Organiseer je iets tijdens de Nationale Opruimweek? Zet het dan op de kalender van NBPO! Log in op onze website en ga naar Bericht plaatsen. Op het tabblad ‘Activiteit’ voeg je eenvoudig alle gegevens toe. Via onze nieuwsbrief brengen we geïnteresseerden op de hoogte van jouw activiteit.

#nationaleopruimweek2023
Door daarbij ook de hashtag #nationaleopruimweek2023 flink te gebruiken, zorgen we voor reuring op het wereldwijde web. Vergeet deze dus ook vooral niet te volgen, zo versterken we elkaar.

Sjablonen sociale media
Wat je ook doet die week, als je er via sociale media aandacht aan wilt geven, hebben wij daarvoor dé formats gemaakt. Hoef je alleen nog even je eigen foto, logo en gegevens toe te voegen en klaar.
De sjablonen heb je via de nieuwsflits van 22 februari toegezonden gekregen via mail.

Op een mooie Opruimweek!

Groet,
Commissie Particuliere Markt
Lammy, Rosanne en Saskia

Inloggen

WordPress development door Webstation