NBPO

Herhaalde oproep: kandidaten voor Impact verhaal gezocht

Datum: 13-12-2021 Auteur: Ingeborg Koot Categorie: Particulier Zakelijk Zorg

Oproep – gezocht: klanten die willen/kunnen vertellen over de Impact van organizer

Net als vorig jaar, willen we in 2022 een aantal zogenaamde Impactverhalen laten ‘optekenen’ door een externe tekstschrijver. Dit keer gaan we voor zes impactverhalen waarbij we denken aan 2 zakelijke klanten, 2 klanten uit de zorg en 2 particuliere klanten. Allemaal natuurlijk anoniem.

Doel van de publicatie is om zowel aan (potentiële) klanten als aan (potentiële) verwijzers duidelijk te maken hoeveel impact de inzet van een organizer kan hebben op iemands situatie.

De interviews met deze 6 mensen worden gedaan door een professionele tekstschrijver; afhankelijk van de situatie kan dat bij de klant thuis of telefonisch worden gedaan. Elk interview is ongeveer 500-550 woorden lang en moet een beeld geven van het antwoord op deze vragen: Welke impact heeft het traject dat jij volgde bij een organizer gehad op jouw leven? (Bijvoorbeeld: minder spanningen in het gezin omdat er rust en ruimte kwam; eindelijk ’s avonds op de bank zitten zonder over te werken of te stressen over de prioriteiten van morgen; een soepele verhuizing van een groot landgoed naar een flatje; weer mensen in je huis durven laten)

Denk jij dat je een bijzondere klant hebt (gehad) die zijn of haar verhaal zou willen doen? Stuur dan een e-mail naar info@ikorganiseer.nl met in de onderwerpsregel ‘Impactverhaal’ en in de e-mail een korte uitleg waarom jij denkt dat jouw verhaal hier goed in zou passen. Geef ook aan in welke categorie dit verhaal past (zorg, particulier of zakelijk).

Lammy Wolfslag en Ingeborg Koot maken dan uit alle inzendingen een selectie van zes en laat ongeveer een week na deze datum alle inzenders weten of ze zijn gekozen of niet. Eén interview moet al in 2021 worden afgenomen, de rest volgt dan in 20222; de planning ervan gebeurt tussen de tekstschrijver en de geïnterviewde.

 

Inloggen

WordPress development door Webstation