Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Nationale GezondheidsBeurs 2023

Datum: 08-02-2023 Auteur: Lammy Wolfslag Categorie: Particulier

De NBPO heeft dit jaar weer op de Nationale GezondheidsBeurs gestaan. Het doel van de deelname was ons mooie vak promoten onder een breed publiek. En volgens mij is dit met succes gelukt.

De beurs was van 2 t/5 februari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Woensdag 1 februari hebben we de beurs opgebouwd. Het idee was om een woonkamer te creëren die aan de ene kant rommelig was en aan de andere kant opgeruimd. Hierdoor bestond er een mooie openingszin voor het publiek wat langs liep. Welke kant voelt het fijnste aan?
Vanuit deze vraag zijn er heel veel mooie gesprekken gevoerd. Soms heel kwetsbaar en openhartig, soms met enige terughoudendheid. Er zijn toch nog altijd mensen die niet van het bestaan van een professional organizer af weten dus hierin hebben we ook weer ons steentje kunnen bijdragen. Ook kwamen er regelmatig mensen in de stand voor meer informatie over hoe een organizer te worden.

Ook mochten we elke dag een workshop verzorgen waarin we het een en ander over ons vak vertelden, maar waar we ook 3 gouden tips om goed op te ruimen weggaven. De workshops zijn elke dag druk bezocht en we kregen leuke reacties vanuit het publiek. Al met al een zeer geslaagde beursweek!

Elke dag stonden we met 4 andere organizers op de beurs en op de achtergrond nog reserve-organizers voor het geval dat.

Namens: Angelien Walstra, Anita van Zuijlen, Annelie Brummer, Annemieke van der Lippe, Diana Monteny, Eva Boetzmann, Eva Garssen, fabienne Kwakkenbos, Frankeline van Nieuwenhuijzen, Tanja Lamain, Meriam Mol, Rosanne, Saskia Sidler, Ingrid Strooij, Hanneke Teisseire, Pamela van det Winden, Saskia van Eijnatten, Meta Wielage,  Femke Bosma en Lammy Wolfslag

Inloggen

WordPress development door Webstation