Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Webinar Heerlijk minimaliseren

Geplaatst door/namens: School voor Organizing
Datum: 13-09-2024 Tijd: 10:00 - 11:30 uur Auteur: Martine Vecht Categorie: particulier, zorg Locatie: on

Je kent haar misschien van haar prikkelende posts hier op Instagram: Gera van den Berg van het account @‌heerlijkminimaliseren. Voor de School voor Organizing geeft zij op 13 september een inspirerend webinar over het onderwerp duurzaamheid. Heel interessant als je tijdens je organizing trajecten graag meer wilt doen voor het milieu dan simpelweg afval scheiden en je klant bewustmaken van het beperkte nut van spullen.

In jouw praktijk kom je dagelijks in aanraking met mensen wiens overvolle huis hen tot last is geworden. Wil jij een impact maken en niet alleen helpen opruimen, maar ook alternatieven aanreiken om toekomstbestendiger en ‘heerlijker’ te leven? Volg dan dit inspirerende webinar.

Wat gaan we doen?

Tijdens dit webinar duiken we dieper in de achterliggende theorie en feiten omtrent spullen, (eigen) consumptiegedrag en duurzaamheid. Dit doen we aan de hand van interactieve werkvormen. Je krijgt praktische tips die je kunt gebruiken om je klanten te helpen ontspullen. Ook legt Gera je de Op-Orde!-methode van Heerlijk Minimaliseren uit. Hierbij draait het om ‘Eerst minimaliseren en dan pas organiseren’.

Aan bod komt wat een minimaliseercoach doet en wat je hier zelf meteen van kunt toepassen zonder het ingewikkeld te maken. Verder bespreken we werkvormen om te ontspullen en je klant duurzame keuzes te helpen maken. Misschien levert het jou ook nog eyeopeners op! Gera is ons lichtende voorbeeld en ze vertelt er graag over.

Praktische informatie

Locatie: online, via Zoom
Kosten: € 25,- vrijgesteld van btw.
Bezoek de website voor meer informatie en inschrijven

Informatie en aanmelden

Inloggen

WordPress development door Webstation