Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vakspecialisaties (ontstaan vanuit NBPO Community dag)

Geplaatst door/namens: Michelle Venema
Datum: 04-06-2024 Auteur: Michelle Venema Categorie: nbpo Locatie: Online via Zoom

Tijdens het event 22 maart, Community’s bouwen, kwam naar voren dat meerdere van ons behoefte hebben aan Vakspecialisatie – breder dan de zakelijke, particuliere of zorg markt. Denk bij de particuliere markt bijvoorbeeld aan vakspecialisaties als: Ouderen, verhuizen, gezinnen, administratie, expats en veel meer.

Via Linkedin is er een oproep geplaatst om samen te komen met diegene die behoefte hebben aan een vakspecialisatie. Inmiddels heeft zich een leuke groep mensen gevormd en dinsdag 4 juni a.s. van 19:30 tot maximaal 21:00 uur komen we samen.

De volgende thema’s zijn aangedragen:
– Zakelijk: effectief/efficiënt werken
– Senioren
– Nabestaandenbegeleider
– Gezinnen
– Psychologisch, holistisch, spiritueel, zingeving
– Milieu & Duurzaamheid
Wat kun je van deze bijeenkomst verwachten?
Op de eerste plaats met elkaar uit te wisselen wat onze persoonlijke behoeftes zijn binnen in zo’n specialisatie ‘community’. Dus in het eerste deel zijn de verschillende thema’s nog bij elkaar. Daarna in het tweede deel de verdieping op te zoeken met degene die dezelfde interesses hebben. Als daar iets moois uit ontstaat is het wellicht het begin van een nieuwe ‘community’ (of werkgroep, of intervisiegroep, of powervrouwengroep,  – geef het de naam en het karakter wat passend is!). Het mooie aan deze vorm is, is dat er een eerste idee of behoefte mag zijn en je van daaruit samen kunt komen om te zien of er potentie in zit om te groeien. En als het uiteindelijk niets is, kun je er ook weer mee stoppen…
Heb jij behoefte om in contact te komen met gelijk gestemde? Mensen die dezelfde behoefte hebben aan een vakspecialisatie en wil je daar graag meer mee uitwisselen? Wees van harte welkom om bij deze bijeenkomst aan te sluiten!
Mail dan naar info@michellevenema.nl – dan deel ik de zoomlink met je.
Als je al zo’n samenzijn hebt met gelijkgestemde ben je natuurlijk ook van harte welkom om deel te nemen! Je ideeën en inbreng zijn heel waardevol.

Inloggen

WordPress development door Webstation