Search
Close this search box.

NBPO Themabijeenkomst ‘Wat gebeurt er met jouw bedrijf als je onverwachts overlijdt?’

Geplaatst door/namens: Activiteitencommissie
Datum: 23-04-2024 Tijd: 18:45 - 21:00 uur Auteur: Michelle Venema Categorie: nbpo Locatie: Online

Dit is alweer de vierde uitnodiging voor de onlinebijeenkomst van dit jaar die wij voor onze leden organiseren! Het thema is deze keer: Wat gebeurt er met jouw bedrijf als je onverwachts overlijdt? Deze online workshop wordt gegeven door Silvia Draaijer op dinsdag 23 april a.s..

Wat gebeurt er met jouw bedrijf als je onverwachts overlijdt?

Natuurlijk gaat iedereen ervan uit lang en gezond te leven. We regelen ons pensioen, hebben verzekeringen tegen schades. We zorgen ervoor dat er ‘wat geld’ apart staat om ziek en zeer op te vangen. Heel soms flitst er wel eens iets door je hoofd als ‘wat als ik er ineens niet meer ben?’. Heb je daar wel eens wat langer bij stil gestaan en ook al stappen gezet om ‘dingen’ te regelen? Wat gebeurt er met jouw bedrijf als je plotseling komt te overlijden?

Silvia Draaijer, professional organizer bij o.a. Nabestaandenservice Drenthe, houdt zich niet alleen bezig met wat er ná een overlijden moet gebeuren, maar ook wat je nú al kunt regelen. Hoe zou jij je naasten kunnen ontzorgen? Hoe regel je nu al dat de rompslomp straks minder ellende veroorzaakt? Handen uit de mouwen en je hoofd aan tijdens deze interactieve online workshop. Aan het einde van de workshop heb je waarschijnlijk een mooie to-do-lijst!

Tijds indeling van de online themabijeenkomst:
18:45 – 19:00 uur Digitale inloop
19:00 – 21:00 uur Wat gebeurt er met jouw bedrijf als je onverwachts overlijdt? (met pauze)

 Praktische informatie

  • De workshop wordt gegeven in Zoom. Aanmelden voor deze online bijeenkomst kan door in te loggen op onze website met jouw persoonlijke inloggegevens. Daarna ga je naar ‘ledenadministratie’. Je dient je hier dan met jouw persoonlijke inloggegevens in te loggen.
  • Er geldt voor deze bijeenkomst geen maximum aantal deelnemers;
  • Aan deze bijeenkomst worden geen PE punten toegekend;
  • Aanmelden kan t/m zondag 21 april;
  • Maandag 22 april ontvang je de inloggegevens voor zoom en verdere informatie voor deze bijeenkomst.

Kosten
De kosten voor deelname aan deze online activiteit bedraagt € 10,- excl. btw. Geen lid, wel mee doen. Ben je geen lid van de NBPO en wil je graag deelnemen? Dat kan, je bent van harte welkom, de kosten voor jou zijn dan € 39,- excl. BTW.

Aanmelden
Als lid kun je je aanmelden via mijn.nbpo.nl met je inloggegevens. Ben je geen lid? Dan kun je je aanmelden door te mailen naar info@nbpo.nl.

 Graag tot 23 april!

Hartelijke groet namens de activiteitencommissie,

Michelle & Franka

Inloggen

WordPress development door Webstation