Search
Close this search box.

NBPO Themabijeenkomst ‘Positieve Gezondheid’

Geplaatst door/namens: Activiteitencommissie
Datum: 26-02-2024 Tijd: 18:45 - 21:00 uur Auteur: Michelle Venema Categorie: nbpo Locatie: Online

Graag nodigen we je uit voor de onlinebijeenkomst: Positieve Gezondheid! Deze inspirerende online workshop wordt gegeven door Ilona Coenjaerds op maandag 26 februari a.s..

Wat is positieve gezondheid?
Positieve Gezondheid is een bredere kijk op gezondheid, uitgewerkt in zes dimensies. Met die bredere benadering draag je bij aan het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan. Én om zo veel mogelijk eigen regie te voeren.

Tijdens deze workshop maak je kennis met Positieve Gezondheid, het ontstaan van het gedachtegoed en wat je ermee kunt. Je gaat er zelf mee aan de slag om te ervaren hoe je het bijbehorende instrument goed kunt inzetten!

Tijds indeling van de online themabijeenkomst:
18:45 – 19:00 uur Digitale inloop
19:00 – 21:00 uur Positieve Gezondheid

Praktische informatie

  • De workshop wordt gegeven in Zoom. Aanmelden voor deze online bijeenkomst kan door in te loggen op onze website met jouw persoonlijke inloggegevens. Daarna ga je naar ‘ledenadministratie’. Je dient je hier dan met jouw persoonlijke inloggegevens in te loggen.
  • Er geldt voor deze avond geen maximum aantal deelnemers;
  • Aan deze workshop is 0,5 PE punt toegekend;
  • Aanmelden kan t/m donderdag 22 februari;
  • Vrijdag 23 februari ontvang je de inloggegevens voor zoom en verdere informatie voor deze bijeenkomst.

Kosten
De kosten voor deelname aan deze online activiteit bedraagt € 10,- excl. btw. Geen lid, wel mee doen. Ben je geen lid van de NBPO en wil je graag deelnemen? Dat kan, je bent van harte welkom, de kosten voor jou zijn dan € 39,- excl. BTW.

Aanmelden
Als lid kun je je aanmelden via mijn.nbpo.nl met je inloggegevens. Ben je geen lid? Dan kun je je aanmelden door te mailen naar info@nbpo.nl.

Graag tot 26 februari!

Hartelijke groet namens de activiteitencommissie,
Michelle & Franka

Inloggen

WordPress development door Webstation