Zoek
Sluit dit zoekvak.

NBPO Themabijeenkomst ‘HSP op de werkvloer’

Geplaatst door/namens: Activiteitencommissie
Datum: 17-10-2024 Tijd: 18:45 - 21:00 uur Auteur: Michelle Venema Categorie: nbpo, zakelijk Locatie: Online

Donderdag 17 oktober staat het onderwerp HSP (hoogsensitiviteit) op de werkvloer op het programma. Heb je hier (vermoedelijk) in je werk mee te maken of herken je jezelf wellicht in Hoogsensitiviteit? Dan wil je zeker bij deze inspirerende avond zijn.

HSP op de werkvloer
HSP (hoog sensitief persoon) is de afgelopen jaren een thema dat steeds meer aandacht heeft gekregen. “Hoogsensitiviteit is een aangeboren temperament met een grote gevoeligheid voor (interne en externe) stimuli en het diepgaand verwerken van en sterk reageren op deze informatie.” (Esther Bergsma)

Marjolein Olsthoorn-Kemperman van De Witruimte Coaching neemt je deze avond als ervaringsdeskundige mee in de wereld van HSP. Ze is opgeleid als coach met een expertise op het gebied van HSP (Hoogsensitiviteit), HSS (high sensation seeking), afwijzingsgevoeligheid (RS) en traumaverwerking. Tijdens deze avond krijg je helderheid over wat HSP nou eigenlijk is, welke vormen er zijn en hoe jij als professional je klant/cliënt kunt ondersteunen. En wellicht krijg je veel meer inzicht in je eigen sensitiviteit (want ongeveer 20% van de mensen is hoogsensitief).

Tijdsindeling van de online themabijeenkomst:

18:45 – 19:00 Digitale inloop
19:00 – 21:00 HSP op de werkvloer

 Praktische informatie

De workshop wordt gegeven in Zoom. Aanmelden voor deze online bijeenkomsten kan door in te loggen op mijn.nbpo.nl met jouw persoonlijke inloggegevens. Aanmelden kan onder het kopje ‘ledenadministratie’. Je dient je hier dan ook met jouw persoonlijke inloggegevens in te loggen. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk maandag 14 oktober 2024.

In de online omgeving is je aanmelding dan zichtbaar. Dinsdag 15 oktober 2024 ontvang je per e-mail de registratie link en verdere informatie voor deze bijeenkomst. Na registratie via de link ontvang je direct je persoonlijke deelname link in je inbox.

PE-punten
Voor deze themabijeenkomst is 0,5 PE-punt toegekend.

Kosten
De kosten voor deelname aan deze online activiteit bedraagt € 10,- excl. btw voor leden. Ben je geen lid van de NBPO en wil je graag deelnemen? Dat kan, je bent van harte welkom, de kosten voor jou zijn dan € 39,- excl. BTW.

Aanmelden
Als lid kun je je aanmelden via mijn.nbpo.nl met je inloggegevens. Ben je geen lid? Dan kun je je aanmelden door te mailen naar info@nbpo.nl.

We kijken er weer naar uit!

Hartelijke groet,
de activiteitencommissie: Franka & Michelle

Inloggen

WordPress development door Webstation