Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Opleiding tot business organizer

Geplaatst door/namens: School voor Organizing
Datum: 02-09-2024 Tijd: 10:00 - 17:00 uur Auteur: Martine Vecht Categorie: zakelijk Locatie: Aristo Zalen, Brennerbaan 150, Utrecht Lunetten

Houd jij van orde en overzicht en ontdek je snel hoe iets efficiënter of effectiever kan? Zie of hoor je dat collega’s of klanten weinig overzicht ervaren en zou je willen helpen? Volg dan de Opleiding tot Business Organizer. Als organisatietalent kun je werkstress helpen verminderen.

Een business organizer leert collega’s slimmer werken.. Dat kun je als zelfstandige doen, maar ook in loondienst. Je bent dan één of meer dagdelen in de week beschikbaar om collega’s te coachen die tijdnood hebben, gek worden van hun mail of last hebben van werkstress. Het voordeel is dat je niet zelf je klanten hoeft te werven.

In de opleiding besteden we geen aandacht aan het ondernemerschap. We veronderstellen dat je dat al in huis hebt, of niet nodig hebt omdat je in loondienst bent. De tijd die vrij komt gebruiken we voor andere interessante onderwerpen, Burn-outpreventie bijvoorbeeld. Ook kun je een korte, praktische workshop geven om je collega’s te inspireren. Een groot pluspunt van deze opleiding is dat je verder veel handige werkvormen en stappenplannen krijgt. Je hoeft dus niet zelf het wiel uit te vinden.

Geïnteresseerd in deze opleiding? Bekijk de website voor meer informatie en de brochure. De opleiding beslaat vier dagen, elke maand één, en start op 2 september 2024.

 

Informatie en aanmelden

Inloggen

WordPress development door Webstation