Zoek
Sluit dit zoekvak.

Infosessie Opleiding tot Business Organizer (online)

Geplaatst door/namens: School voor Organizing
Datum: 21-05-2024 Tijd: 10:00 - 11:00 uur Auteur: Martine Vecht Categorie: Locatie: Online, via Zoom

Ben jij een organisatietalent in loondienst en wil je meer met je kwaliteiten doen? Of ben je een ervaren ondernemer met interesse in de zakelijke markt? In de Opleiding tot Business Organizer leer je drukke kenniswerkers te begeleiden die het overzicht kwijt zijn. Je leert knelpunten boven tafel te krijgen en kunt adviseren zonder het over te nemen. Na de opleiding heb je alle bagage om je praktijk als business organizer verder uit te bouwen als interne of externe professional.

Tijdens de Opleiding tot Business Organizer krijg je de praktische kennis en kunde om een bijdrage te leveren aan het terugdringen van werkdruk en het verbeteren van persoonlijke effectiviteit. Je kunt dit zowel in loondienst doen of als zelfstandige business organizer.

Deze opleiding is anders van opzet dan de basistrainingen: geen ondernemerschap, wel veel tools en technieken, aandacht voor burn-outpreventie en het geven van een workshop. Bovendien kun je veel sparren met een mentor. De opleiding wordt gegeven door drie ervaren business organizers: Martine Vecht, Karen Visser en Martine Floor-Bron. Schrijf je in voor deze infosessie en stel al je vragen.

Praktische informatie

Locatie: online, via Zoom
Kosten: gratis
Bezoek de website voor meer informatie en inschrijven

Bekijk de inhoud

Inloggen

WordPress development door Webstation