Zo verhuis je slim, hét werkboek voor een soepele verhuizing

Datum: 24-11-2021 Auteur: Chloé van Driel Categorie: Particulier Zakelijk Zorg

Sinds 16 september 2021 is het boek “Zo verhuis je slim, hét werkboek voor een soepele verhuizing” te koop. Het boek is ontwikkeld  door Professional Organizers Chloé van Driel, Chloé Happy in Organising uit Hengelo (O), Gerda Vink, Overview Coach (Enschede) en Mieke van Driel, Labyrint Organizing uit Lochem. Zij worden regelmatig ingeschakeld door mensen die gaan verhuizen en behoefte hebben aan iemand die zaken regelt met oog voor de persoon die het betreft.

Compleet overzicht
Op internet is genoeg over verhuizen te vinden, maar geen compleet overzicht met wat er allemaal moet gebeuren. Daarom hebben zij een sfeervol en vooral praktisch werkboek geschreven. Dit boek loodst je door de periode van de eerste voorbereidingen tot na de verhuisdag. Het boek bevat veel handige tips, afvinklijstjes, schema’s voor planning en budgetoverzicht en een aantal fijne columns.

Leuk cadeau
Dit verhuiswerkboek is ook heel geschikt om cadeau te geven aan iemand die gaat verhuizen. Echt een cadeau waar iemand wat aan heeft. Lekker praktisch, daar houden Chloé, Gerda en Mieke van.

DecemberACTIE
Deze maand hebben we ook nog een superleuke actie. Bestel je het boek deze maand. Dan betaal je maar € 10,- exclusief verzendkosten!

Wil je nog meer weten en heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan gerust contact met ons op.

Boek bestellen

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen