Educatie

Basistraining

Beschik jij over de talenten van een professional organizer en wil je voor jezelf beginnen? Dan vormt de Basistraining een goede start. 

Onderstaande opleidingen zijn erkend door de NBPO. Klik op het logo om meer te lezen op de desbetreffende website:

NBPO

De NBPO bestaat ruim 20 jaar en biedt viermaal per jaar de Basistraining Professional Organizer aan. Deze is geschikt als je je richt op de particuliere markt en/of de zakelijke markt.

De Huishoudcoach

De Huishoudcoach biedt twee verschillende basistrainingen tot professional organizer aan. Een voor de professional organizer op de particuliere markt en een andere voor professional organizer op de zakelijke markt.

 

LOI

Bij de LOI kun je via zelfstudie een basistraining tot professional organizer volgen, gericht op zowel de particuliere als zakelijke markt.

 

Laudius

Bij Laudius kun je een zelfstudie tot professional organizer doen. 

Organizing Works

Organizing Works biedt een basistraining tot professional organizer op zowel de particuliere als de zakelijke markt.

 

 

School voor Organizing

De School voor Organizing biedt een opleiding tot Interne Business Organizer aan.

Verdieping

Ben je eenmaal aan de slag als professional organizer en wil je je verder blijven ontwikkelen, dan kun je kiezen voor aanvullende trainingen:

  • NBPO-themadagen (zie Activiteiten), ook toegankelijk voor externe geïnteresseerden;
  • NBPO-regiobijeenkomsten (zie Activiteiten), eenmalig toegankelijk voor niet-leden die kennis willen maken met collega’s;
  • Bijscholing (deze pagina is alleen toegankelijk voor leden);
  • Leergang tot Senior Professional Organizer, losse modules hiervan of ondernemersochtenden, aan de School voor Organizing;
  • Opleiding tot Certified Professional Organizer in Chronic Disorganization (CPO-CD®) bij het Institute for Challenging Disorganizing (ICD).
  • Permanente Educatie om je competenties te vergroten in verband met je registratie als RPO® of MRPO®.