Zina Westenburg

Aspirant-lid geen
Revibe Your Space

Mijn naam is Zina, ik ben 29 jaar jong en ik woon samen met mijn partner in het groene Hilversum.

Ik heb een achtergrond in de kinderopvang en jeugdzorg en ik heb met veel plezier kinderen en jongeren mogen begeleiden. Ik besloot begin 2022 van mijn andere passie en talent, namelijk het organizen, mijn werk te maken! Sommige mensen willen wakker gemaakt worden voor chocola, sushi of een goede film. Mij kan je wakker maken voor een goede organizing sessie.

Vaak hangt er een negatieve vibe bij een ruimte of administratie die geordend moet worden. Onder andere doordat het een project is waar je tijd voor moet maken of zin in moet hebben.

Door mijn unieke aanpak (laagdrempelig, praktisch en no-nonsense) shiften we die negatieve vibe naar een positieve vibe, waardoor je automatisch weer met een positief gevoel je huis of werkruimte in loopt. Dat draagt bij aan dat jij je gelukkiger gaat voelen van binnen en dat straalt weer uit naar buiten en de mensen om je heen. Zo verhogen we dus je vibe. RE-VIBE!

Werkzaam in

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Werkterrein

Particulier, Zakelijk

Contact

Revibez
Peter Planciusplein 57
1212 BT Hilversum