Toon Claessen

NBPO-lid geen
Als professional organizer of ‘opruimcoach’ bied ik hulp bij chaos in het huishouden. Of, hoe het door de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers heel treffend omschreven wordt, begeleid en adviseer ik bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte.
Gebrek aan overzicht en rust?

Ik kan je helpen de warboel te ‘ontwarren’ en de regie in eigen handen te nemen. Ik begeleid en ondersteun in:

– het opruimen en ordenen van je spullen :                                             Samen werken we aan het creëren van meer overzicht rust en ruimte in jouw huis. Spullen pakken in plaats van zoeken.
– het op orde krijgen van je administratie :                                                Geen stapels (ongeopende) post meer, rekeningen op tijd betaald en een overzichtelijke administratie.
– time- management :                                                                                               Je tijd nuttig besteden door prioriteiten te stellen en het creëren van een heldere focus.
– schoonmaken :
Advies en tips over efficiënt huishouden zodat je tijd overhoudt voor andere (leukere) dingen!
- hulp bij verhuizing :                                                                                   Coördineren van verhuizing. Hulp bij ontruiming van (ouderlijk) huis.
Werkzaam in

Noord-Brabant

Werkterrein

Particulier, Zorg

Contact

Titatoon Professional Organizing
Ulenpas 32
5655 JC Eindhoven

Inloggen

WordPress development door Webstation