Tanja Vos

Aspirant-lid geen
Door structuur aan te brengen in je werk, breng je rust in je leven

Welkom!

Ik ben Tanja en ik help jou als groeiende ondernemer om te werken vanuit rust en overzicht.

Via 1-1 sessies en trajecten help ik jou om je werkstructuur in te richten op een manier die bij jou past. We pakken je werkdag basics aan (e-mail, agenda, to do lijst), ik leer je mijn Doelgericht Plannen methode en samen stellen we een concreet (jaar)plan op waardoor jij vol focus aan de slag kunt met het werken aan jouw prioriteiten. Daarbij ben ik jouw stok achter de deur om ervoor te zorgen dat je dit ook écht gaat doen.

Alleen door nu tijd te investeren, heb jij straks tijd over.

Het leven als ondernemer kan ontzettend druk zijn. Ik weet uit ervaring dat je de neiging hebt om te wachten tot het rustig wordt, zodat je eindelijk al die klusjes kunt doen waar je nu steeds niet aan toe komt. Je wacht tot dat ene project is afgerond. Tot je vakantie hebt. Maar rust komt niet vanzelf. Dat komt er pas als jij dit zelf creëert.

Ik ben ervan overtuigd dat een goede werkstructuur zorgt voor meer rust en plezier in je leven.

Wat ik namelijk het vaakst hoor van mijn klanten, is dat ze op zoek zijn naar balans. Ze willen een succesvol bedrijf runnen, genieten van hun gezin en tegelijkertijd goed voor zichzelf zorgen. Maar in plaats daarvan voelt het alsof ze continu bezig zijn met hun bedrijf. Ze staan altijd AAN. Die balans? Die voelt heel ver weg. Maar geloof me: als jij jouw werkdag inricht op een manier die bij jou past, is het ook voor jou mogelijk.

Ik heb elke maand 4 plekken vrij voor een gratis Structuurboost.

Tijdens dit online gesprek van 45 min leren we elkaar wat beter kennen en help ik je om jouw grootste uitdaging op het gebied van het plannen en organiseren van je werk aan te pakken. Klinkt als iets wat jij wel kunt gebruiken? Vraag hem dan snel aan via mijn website!

Werkzaam in

Limburg

Werkterrein

Zakelijk

Contact

&Groei Business Organizing