Susanne van 't Pad Bosch - de Leeuw

Aspirant-lid geen
Samen op zoek gaan naar de oplossing die voor jou werkt!

Ik ben Susanne van ‘t Pad Bosch – de Leeuw, oprichtster van Organizing your life. Ik ben getrouwd, heb twee zonen en woon in Heemstede. Ik hou van Zumba en van skiën en geniet het meest van de kleine dingen in het leven. Kijken naar het voetbal van mijn kids of een spontane borrel bij het haardvuurtje in onze tuin bijvoorbeeld.

Jarenlang werkte ik in verschillende functies bij grote organisaties zoals Albert Heijn en Bol.com, maar als dochter van twee ondernemers heb ik altijd al de droom gehad om voor mezelf te beginnen.

Ik wil iets doen wat 100% bij me past. Voor mij is dit mensen helpen/coachen, regelen/organiseren. Ik werd dan ook direct enthousiast over het beroep van professional organizer.

In de Verenigde Staten zijn experts in organiseren al de normaalste zaak van de wereld maar ook in Nederland krijgt het vak steeds meer aandacht. Gedurende twee jaar verdiepte ik mij in deze markt en ik zie veel mogelijkheden om mensen te helpen. Niet alleen om zelf als PO-er mensen te begeleiden bij hun zoektocht naar rust en ruimte, maar ook om de drempel voor cliënten lager te maken en de beroepsgroep beter te organiseren.

Vanuit mijn achtergrond heb ik ervaring op het zakelijke vlak, maar de afgelopen twee jaar heb ik me ook verdiept in de particulier markt.

Samen op zoek gaan naar de oplossing die voor jou werkt! Daar word ik enthousiast van. Ik hoop jij ook!

Groetjes,

Susanne van ’t Pad Bosch

Organizing Your Life

o ruimtes of kasten structureren
o organiseren van verhuizingen
o afscheid nemen van spullen
o plannen van tijd (zakelijk of particulier)
o Lange termijn oplossingen, zelfontwikkeling op het gebied van organiseren

Werkzaam in

Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Werkterrein

Particulier, Zakelijk

Inloggen

WordPress development door Webstation