Michelle Venema

NBPO-lid geen
Jouw leven in eenvoud

Ruimte en overzicht in je leefomgeving; voor de één vanzelfsprekend, voor de ander een ideaalbeeld. Ervaar jij onrust door een overload aan spullen om je heen en lijkt deze alsmaar toe te nemen? Voel jij je niet ‘thuis’ binnen je eigen stek en wil je meer in balans leven? Dan help ik je graag!

Mijn naam is Michelle Venema. Al van jongs af aan vind ik rust door orde in mijn omgeving te creëren. Ik vind dat iedereen een plek verdient om zich veilig te voelen, "je eigen STEK", ongeacht waar dat is of hoe dat er uitziet. Ik geloof dat wanneer je rust en overzicht in je omgeving creëert, je ook meer rust in jezelf ervaart.

Mijn missie is mensen bewust te maken van de waarde die ze toekennen aan spullen en bezit. Als Professional Organizer begeleid ik je bij het organiseren en opruimen, zodat je balans in je leven kunt creëren.

Met Je STEK op orde gaan we bij jou thuis aan de slag. Ik ondersteun je bij het praktisch en emotioneel ‘puin ruimen’ zodat je weer meer in verbinding met jezelf komt te staan. Denk daarbij aan situaties als:

  • Het (her)organiseren van een kast
  • Een kamer die je grondig wilt aanpakken
  • De garage die zijn functie is verloren
  • Het terugbrengen van rust in je hele huis

Het creëren van balans in jouw ‘stek’ is een persoonlijk proces en daarom lever ik altijd maatwerk; jouw Personal Organizing Journey.

We gaan nooit alleen praktisch aan de slag. Tijdens jouw traject is er ruimte voor alles wat er los komt wanneer we aan het ‘puin ruimen’ zijn. We werken naar een duurzame gedragsverandering toe, zodat je na het opruimen tevreden kunt genieten van de transformatie.

Werkzaam in

Flevoland, Gelderland, Noord-Holland, Utrecht

Werkterrein

Particulier