Michelle Venema

NBPO-lid geen
Meer leven met minder

Je STEK op orde
Ruimte en overzicht in jouw leefomgeving; voor de één vanzelfsprekend, voor de ander een ideaalbeeld. Ben je zelf al aan de slag gegaan met opruimen, maar lukt het alsmaar niet om die rust te creëren waar je zo sterk naar verlangt? Dan is het tijd om hulp te vragen.

Mijn naam is Michelle Venema. Al van jongs af aan vind ik rust door orde in mijn omgeving te creëren. Ik vind dat iedereen een plek verdient om zich veilig te voelen, "je eigen STEK", ongeacht waar dat is of hoe dat er uitziet. Ik geloof dat wanneer je rust en overzicht in je omgeving creëert, je ook meer rust in jezelf ervaart.

Mijn missie is mensen bewust te maken van de waarde die ze toekennen aan spullen en bezit. Als Professional Organizer begeleid ik je bij het organiseren en opruimen, zodat je balans in je leven kunt creëren.

Dit kan ik voor jou betekenen
'Je STEK op orde' kan heel divers zijn. Dit kan van groot tot klein; van een lade met hobby spullen, een kledingkast (her)organiseren, een kamer die grondig aangepakt moet worden, de garage die zijn functie is verloren tot aan het terugbrengen van rust in het hele huis.

We kunnen op verschillende manieren aan de slag, dit is mijn aanbod:
- Workshop START! Je STEK opruimen/ ontspullen - Een eerste aanzet tot organizing
- Kiem Coaching - 60 minuten online coaching die aansluit op jouw vraagstuk
- Personal Organizing Journey - 1-op-1 coachingstraject voor rust in je huis en in jezelf
- Trainingen & Masterclasses - Optimaal leren in groepsverband

Interesse? Ik kom graag met je in contact! Hiernaast vind je mijn contactgegevens of kijk op www.stek-organizing.nl.

Werkzaam in

Gelderland, Noord-Holland, Utrecht

Werkterrein

Particulier