Maartje van den Brul

Aspirant-lid geen
Professional Organizer Den Haag en omstreken

 

Hi! Heb jij ook behoefte aan meer rust, ruimte en overzicht in je huis?

Ik ben Maartje en bij mij ben je aan het juiste adres. Mensen omschrijven mij als energiek en enthousiast. Als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb, dan ga ik er ook vol voor. Ik ben positief ingesteld, betrokken en wil oprecht dat een klus gaat slagen. Met dit enthousiasme sleep ik jou door die grote of kleine opruimklus heen!

In 2022 ben ik opnieuw de boeken ingedoken en heb ik mijn diploma's voor de opleidingen 'Professional Organizer' en 'Interieurstylist' behaald. Ik ben ook direct lid geworden van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO).

Ik heb in het verleden als projectmanager gewerkt en de ervaring om een grote klus in kleinere taken op te knippen komt als Professional Organizer goed van pas.

Door bezig te zijn met mijn passie voor organiseren en 'het gezellig maken' kan ik doen wat ik het leukste vind. Om die reden ben ik gestart als zelfstandig ondernemer.

Mijn doel is om zo veel mogelijk mensen blij te maken met een opgeruimd huis, wat zorgt voor rust in je hoofd en plezier in het leven. Ik help mensen in alle leeftijden, van gezinnen met (kleine) kinderen tot senioren die kleiner gaan wonen. Eigenlijk iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken en op zoek is naar meer woongeluk. Dit doe ik in een straal van zo'n 30 km om Den Haag heen. Woon je verder weg, neem dan even contact met mij op, dan kijken we wat er mogelijk is.

Naast ordenen vind ik het erg leuk om met inrichting bezig te zijn. Wie weet kan ik je hier ook nog wat goede tips voor geven als we toch in je huis bezig zijn.

Bel of mail me en dan bespreek ik graag de mogelijkheden met je!

Met vriendelijke groet,

Maartje van den Brul

Happy Huis

Professional Organizer / Opruimcoach voor de particuliere markt in Den Haag en omstreken

www.happyhuis.nl

Maartje van den Brul

 

 

Werkzaam in

Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Werkterrein

Particulier

Contact

Happy Huis
Wassenaarsestraat 119
2586 AM Den Haag

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen