Karen Bos

Aspirant-lid geen
Ervaren coach om rust en overzicht in jouw leven te krijgen!

Wat ik doe:
Thema’s die ik in mijn praktijk veel tegenkom: stress, geen overzicht meer hebben, werk en prive leren combineren, loopbaanvragen; life-events die grote invloed hebben op de gemoedstoestand en leefomgeving. De combinatie van life-mental-loopbaancoach met organizer is een goede match en hebben veel raakvlakken. Zo maak je ECHTE stappen voor een positieve toekomst! Neem hier contact op.

Wat ik deed:
In al mijn voorgaande functies (in zowel profit als non-profitorganisaties) is plannen, organiseren en orde van groot belang geweest. Ik heb ondervonden dat een efficiënte werkwijze en een fijn gestructureerde plek van levensbelang zijn in een hectische (werk of thuis )omgeving. Na jaren werkzaam te zijn geweest in het onderwijs, voornamelijk in de managementfuncties ben ik mijn kennis gaan verzelfstandigen in de vorm van professional en personal organizing. Vol overgave en enthousiasme richt ik mij op het werkproces dat organiseren heet.

Mijn kennis:
Om mijn kennis nog verder te specialiseren heb ik de opleiding tot Professional Organizer gedaan en ben ik gecertificeerd. Om actueel in te kunnen spelen op hulpvragen en hier de juiste trajecten op uit te kunnen voeren ben ik NLP en loopbaancoach en kan ik de Acceptance en Commitment Therapie (ACT) inzetten. Bij mij is het dus niet alleen het opruimen/ organiseren dat ik aanbied, maar kan ik eveneens een gedegen mentale ondersteuning zijn.

 

Werkzaam in

Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland

Werkterrein

Particulier, Zakelijk

Contact

Dubois Organizing
Poortdijk, 79
3402 BN IJsselstein

Inloggen

WordPress development door Webstation