Joëlle van Vuuren-Pool

Aspirant-lid geen
Opgeruimd Thuis | 'Thuis in een opgeruimd huis'

Joëlle van VuurenIk ben Joëlle van Vuuren, een professional/personal organizer met oog voor detail. De drive om structuur en orde aan te brengen zit in mijn aard, en ik ben erg blij dat ik de stap genomen heb om hier mijn werk van te maken. Ik krijg voldoening van het creëren van overzicht en ben tevreden als ik cliënten/klanten kan helpen op dat gebied; of het nu op gebied van plannen is of heel praktisch met het opruimen en logisch inrichten van hun huis.

Ik noem mijzelf naast professional organizer ook personal organizer, omdat ik ook graag zelf aan de slag ga voor een klant, waarbij hij/zij alles aan mij uitbesteedt. De afwisseling tussen deze verschillende klussen geeft mij energie.

Ik heb een brede achtergrond; vanuit mijn propedeuse Maatschappelijk Werk en mijn afgeronde opleiding Sociaal Pedagogisch Werk heb ik werkervaring opgedaan met veel verschillende doelgroepen binnen de zorgbranche (ouderen - somatiek en PG-, verstandelijk en lichamelijk beperkten, jongeren - met trauma of psychische aandoening). Verder heb ik na mijn Bachelor Communicatie uiteenlopende functies bekleed binnen o.a. de overheid/semi-overheid. Deze ervaringen neem ik allemaal mee in mijn werk als professional/personal organizer.  Ik ga projectmatig te werk (met een duidelijk plan voor ogen), maar altijd met aandacht voor mijn omgeving en de mensen waarmee ik werk. Ik ben integer en neem mijn verantwoordelijkheden heel serieus. Een vleugje humor neem ik ook altijd mee; daar wordt alles een stukje lichter van.

 

Werkzaam in

Drenthe, Flevoland, Gelderland, Overijssel

Werkterrein

Particulier, Zorg

Contact

Opgeruimd Thuis
Holtswoeren 9
7732 BJ Ommen