Frank Raterink

NBPO-lid geen
Grip op je dag geeft richting in het leven en zorgt voor geluk in het alledaagse

Naast dat we ons huis, tuin en keuken op orde hebben, is het ook handig om alle digitale zaken op orde te hebben.

  • Digitale administratie. Contracten, facturen, loonstroken, aangiftes, certificaten, etc.
  • Apps. Welke apps zijn noodzakelijk, welke niet. Er wordt tegenwoordig grof geld verdiend door de verkoop van apps en andere programma's om jouw leven gemakkelijker te maken. Maar doen ze dat ook?
  • Takensystemen. Naast takenlijsten op papier werken veel mensen ook met digitale takenlijsten / todo apps. Een goede inrichting daarvan is noodzakelijk, zodat je daadwerkelijk met je taken bezig bent, ipv met het onderhoud van je takenlijsten.
  • E-mail. Veel e-mail. Waar laten we het? Hoe krijgen we er controle op? Hoe zorg je ervoor dat het je geen stress geeft.
  • En nog zoveel meer. Digitale informatie kent vele vormen. Hoe zorg je er nu voor dat deze informatie jou niet tot last is. Dat jij in controle bent. Dat je alles weet te vinden en ermee om kunt gaan?

 

De oplossing: klap gewoon je laptop dicht. Zet je telefoon of computer uit. Niks meer aan het handje.. niks meer te zien!

Gekkigheid natuurlijk đŸ˜„

Ik help jou graag aan meer overzicht in jouw digitale organisatie. Je computer, laptop, tablet, telefoon weer op orde. Overzicht in je bestanden. Samen keuzes maken om weer stappen vooruit te maken.

Zelf heb ik een achtergrond in de IT en mindfulness. Maar bovenal ben ik een mensenmens. Mijn belangrijkste zorg is dan ook om de techniek weer in dienst van de mens te stellen. En niet andersom!

 

Hoe ziet die begeleiding er dan uit?

Laten we eerst kennis maken. Met elkaar en met de vraag die jij hebt. Als er een match is maken we een afspraak voor het eerste moment dat ik naar jou toe kom.

Begeleiding aan huis werkt het beste! Een afspraak duurt minimaal 2 uur en maximaal 1 dagdeel. Wat het fijnst is voor jou. Soms blijft het bij 1 afspraak, maar vaker plannen we meerdere afspraken in. Wanneer jij voelt dat je verder kunt, dan stoppen we.

Tussen de afspraken door kun je natuurlijk altijd contact met me opnemen voor extra hulp.

 

Nog even in het kort:
Waarvoor kun je bij mij terecht?

  • Begeleiding naar digitale structuur
  • Aanleren van digitale vaardigheden.

 

Stuur me een mail of bel me voor een gratis kennismakingsgesprek.
frank@firmaraat.nl / (06) 53 87 86 10

Meer informatie: firmaraat.nl

Werkzaam in

Zuid-Holland

Werkterrein

Particulier