Esther de Boer

NBPO-lid geen
Opruimen brengt Tijd, Rust en Ruimte

Dat een opgeruimd huis niet vanzelfsprekend is, weet ik uit ervaring. Ik ben van nature ietwat chaotisch en jarenlang heb ik een ‘oceanisch’ huishouden gerund. Tot ik een aantal jaren geleden het roer drastisch omgooide. Wat een enorm verschil in tijd, rust en ruimte ging ik toen ervaren! Ik ben daar nog steeds elke dag zo blij om en dat gun ik ook jou.

Opruimen is lang niet altijd gemakkelijk. Ik sta je bij in de moeilijke momenten en help je door lastige keuzes heen. We gaan samen aan de slag om stap voor stap overzicht te creëren in je spullen, je papieren of je agenda.  Dat kan face-to-face in jouw huis, maar ook online door bijvoorbeeld het volgen van een online videotraining.

Wil je liever dat ik je huis of kantoor voor jou opruim en organiseer? Ook dat is mogelijk. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vraag ik je uit over je wensen en dromen over hoe jij je huis of ruimte graag wilt hebben. Ik maak meteen ook een globale inschatting van de verwachte investering. Als die inschatting overeenkomt met jouw verwachtingen, maak ik een offerte, een ontwerp en een plan. Wanneer je akkoord bent, voer ik het plan uit. Alles wat jij hoeft te doen is genieten van een heerlijk overzichtelijk huis.

Kijk eens op mijn website en lees bijvoorbeeld eens een aantal blogs. Wellicht passen we bij elkaar en durf jij met mij de strijd aan te gaan tégen de chaos en vóór meer tijd, rust en ruimte.

Ik zie ernaar uit je te ontmoeten! 🙋

Werkzaam in

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Werkterrein

Particulier, Zakelijk

Contact

IOrganice
Snavel van Emekamp 47
8014 CW Zwolle