Elly van Bragt

NBPO-lid geen
Rust, ruimte en overzicht

Professional organizing

Heb je behoefte aan meer overzicht en structuur? In huis of administratief? Weet je niet waar te beginnen? Professional organizing is dan een uitkomst. Van Bragt Organizing helpt je bij het creëren van rust, ruimte en overzicht in huis en administratief.

Samen aan de slag

Samen met een professional organizer ga je thuis aan de slag met creatieve en praktische oplossingen. Jullie gaan opruimen, ordenen en organiseren. Jouw wensen en behoeften staan daarbij centraal. Je gaat ontdekken welke spullen belangrijk voor jou zijn. Wat mag blijven, wat mag weg? Je ziet direct resultaat waardoor je weer zult genieten van je huis, spullen en tijd.

Elly van Bragt

Professional Organizer Elly van Bragt is degene die samen met jou aan de slag gaat. Zij helpt je bij het organiseren van je huis of administratie. Ze is expert in het creëren van rust, ruimte en overzicht. Op een betrokken en persoonlijke manier geeft zij advies en ondersteuning bij het organiseren van je spullen en administratie.

Diensten

Staat jouw woning zo vol met spullen dat het jouw dagelijks leven belemmert? Van Bragt Organizing gaat samen met jou aan de slag om jouw woonsituatie te verbeteren. Daarbij worden kleine en overzichtelijke stappen gezet. Spullen zullen alleen met jouw toestemming worden aangeraakt, verplaatst of weggegooid.

Van Bragt Organizing helpt je bij het organiseren van je huis en (digitale) administratie. Een verhuizing kan ze samen met jou voorbereiden. Ook voor praktische ondersteuning na het overlijden van een dierbare kun je bij haar terecht.

Wanneer je voor individuele begeleiding een persoonsgebonden budget (PGB) hebt, kun je deze ook gebruiken voor ondersteuning bij het opruimen en organiseren van je huis en administratie.

Werkwijze

De werkwijze van Van Bragt Organizing kenmerkt zich door creativiteit en flexibiliteit. Jouw wensen en doelen staan daarbij centraal.

Werkzaam in

Noord-Brabant

Werkterrein

Particulier, Zorg

Contact

Van Bragt Organizing
Drijversveld 16
5103 HK Dongen