Elise van Heerde

NBPO-lid geen

Rust in huis & hoofd

Opruimen is nooit een doel op zich. Het is een manier, een middel, om rust, ruimte, overzicht en evenwicht te creëren. Zodat jij – met een opgeruimd huis en hoofd – je leven weer kunt inrichten zoals jij dat graag wilt. Met het fijne vooruitzicht, dat jouw huis weer jouw thuis wordt.

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Je huis slibt langzaam dicht. Je wilt graag beginnen met opruimen, maar hoe? Waar moet je beginnen? Hoe pak je het aan? Lotus ruimt op helpt je met praktische oplossingen. Ik ben jouw duwtje in de rug, help je te beginnen en motiveer je om door te zetten. Het resultaat: rust, ruimte en overzicht. Een opgeruimd huis waarin je je thuis voelt. Dat geeft je meer tijd voor leuke dingen in het leven. Want laten we eerlijk zijn: opruimen is niemands hobby (goed, behalve die van mij, dan ;-).)

Ervaringsdeskundige
Gelukkig heb ik aan den lijve mogen ervaren hoeveel makkelijker het leven wordt als je je werk en je huishouden goed organiseert. Daarvoor kreeg ik hulp. Om het aansluitend zelf goed te kunnen (blijven) doen. Mijn leven is sindsdien in balans.

Oplossingsgericht
Mijn hulp is erop gericht jou blijvend handvatten te geven om in de toekomst zelf volledig orde op zaken en spullen te houden. Ik doe dat met enthousiasme, vakkundig en oplossingsgericht. Ik ben onder alle omstandigheden rustig en begripvol, én een coach die van aanpakken weet. En nee, ik bepaal niet wat er weg gaat. Dat bepaal je helemaal zelf. Ik geef je alleen tips en adviezen en inzichten om anders naar ‘spullen’ te kijken.

Heb jij de motivatie om aan de slag te gaan? Dan help ik jou graag op weg naar een opgeruimd huis en hoofd. Neem eens een kijkje op mijn website. Bel 06-28040183, of mail naar info@lotusruimtop.nl, voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Met opgeruimde groet,

Elise

Senior Professional Organizer

AD(H)D Coach

 

Werkzaam in

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Werkterrein

Particulier, Zakelijk, Zorg

Contact

Lotus ruimt op
Witbol 12
8265 ES Kampen