Diana Monteny
Aspirant-lid geen

Ik ben Diana Monteny en structuur en orde zijn altijd vanzelfsprekend voor mij geweest.
Als kind was ik al bezig met mijn kamer op te ruimen en te ordenen. Op de middelbare school was ik gestructureerd en gedisciplineerd in het doen van huiswerktaken.
Deze eigenschappen heb ik jarenlang succesvol kunnen toepassen in mijn carrière als medisch secretaresse en administratief medewerker.
Nu wil ik graag mijn talenten inzetten om andere mensen te helpen met het creëren van structuur en overzicht in de breedste zin. Van huis tot papieren of digitale administratie. Van de kledingkast tot de schuur. Van een schema voor het huishouden tot hulp bij verhuizing.
Voor mensen bij wie orde en structuur geen vanzelfsprekende eigenschappen zijn en die last hebben van de rommel in hun huis en daarmee ook vaak in hun hoofd.

Mijn specialisatie is verhuizen: van huis verkoopklaar maken door middel van opruimen en anders inrichten tot hulp bij de planning van verhuizen, adreswijzigingen regelen, helpen met inpakken en keuzes maken, helpen met uitpakken en organiseren in het nieuwe huis. Ook specifiek voor senioren.

Ik help je graag.

Samen halen we de bezem door allerlei aspecten in je leven.

Werkzaam in

Zuid-Holland

Werkterrein

Particulier

Contact

De Bezem door je Leven
Van Aelstsingel, 14
3067XA Rotterdam