Diana Monteny

NBPO-lid geen
Professional organizer voor de drukbezette vrouw | Ik kan de ruimtes in huis VOOR jou opruimen en organizen | Samen opruimen kan ook | Neem contact op voor meer informatie

Mijn aanbod bestaat uit samen met de klant opruimen maar ook VOOR de klant opruimen. Ik richt mij voornamelijk op drukbezette vrouwen die geen tijd hebben om zelf op te ruimen maar wel graag een opgeruimd huis willen.

Dat betekent dat ik de klant zoveel mogelijk ontzorg op dat gebied. Ik ruim bijvoorbeeld een hele keuken leeg, leg de spullen op categorie. De klant kan dan uitzoeken wat weg kan terwijl ik de keuken schoonmaak. Daarna plaats ik alles terug, zoveel overzichtelijk en praktisch mogelijk en evt. gebruikmakend van "bakjes" en draaiplateaus. Dit kan met een keuken, voorraadkast, trapkast, badkamer en kledingkast.

Ik werk zelf voornamelijk in de Hoeksche Waard, Barendrecht, Rhoon, Heerjansdam, Voorne-Putten en in overleg ook in Rotterdam en verder. Maar ik heb samenwerkingen met collega's en kan steeds meer ook klussen uit heel Nederland aan gaan nemen.

Werkzaam in

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Werkterrein

Particulier

Contact

De Bezem door je Leven
Zinkweg 276
3262 BH Oud-Beijerland

Inloggen

WordPress development door Webstation