Brenda Wassenburg-Bloos
NBPO-lid geen
Professional Organizing en Burn-Outpreventie

Heel Nederland met plezier naar en aan het werk, dat is waar ik voor ga!

De kenniswerkers anno nu worden bestookt met e-mail, whatsapp, voicemail, vragen aan het bureau, continue veranderingen en 24/7 bereikbaarheid. Ook de werklast wordt steeds hoger.
Er wordt dagelijks een onuitputtelijke bron aan informatie, nieuws en kennis op hen afgevuurd. Veel professionals ervaren hierdoor een informatie overload, komen altijd tijd te kort en ervaren chronisch een hoge werkdruk. Werkstress, overspanning en uiteindelijk een burn-out liggen op de loer.

Stress op de werkvloer is beroepsziekte nr 1, ieder jaar lopen een miljoen medewerkers kans op een burn-out (bron: ministerie van SZW). Een burn-out is voor een werknemer een verschrikkelijke ervaring en voor een werkgever een zeer kostbare.

Daarnaast is er een transitie gaande van lifetime-employment (langdurig dezelfde werkzaamheden bij dezelfde werkgever verrichten) naar lifetime-employabilty (een leven lang vitaal en duurzaam inzetbaar zijn).

Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid zijn een verantwoordelijkheid van werkgever én werknemer!
Door samen te werken aan het verhogen van werkplezier, fitte en mentaal sterke medewerkers en persoonlijke groei te bevorderen, wordt er een win-win situatie gecreëerd voor werknemer en werkgever.

Wil jij ook met meer plezier, productief werken en minder werkstress ervaren, voor jezelf of je werknemers? Neem dan contact met me op of ga naar mijn site www.praktischezaken.com.

Stressmanagement is een van de belangrijkste vaardigheden om tot ons 67ste duurzaam aan het werk te zijn en blijven.

 

Werkzaam in

Utrecht, Zuid-Holland

Werkterrein

Zakelijk

Contact

Praktische Zaken
Rietkam 8
2421 NN Nieuwkoop