Adriana Luns

Aspirant-lid geen
Structuur-mentor voor jonge professionals

Ik neem je mee van rusteloosheid en niet weten wat eerst te doen, naar de juiste keuzes maken en structuur aanbrengen in je werkdag. Hierdoor voel je je minder afgeleid, heb je meer focus en automatisch lever je betere resultaten. Uiteindelijk sluit je je werkdag prettiger af en voel je je zo veel beter, dat je ook meer tijd hebt voor jezelf. Voor sporten, socializen en al die dingen die er voor jou echt toe doen.

Gun jezelf een 1-op-1 waarin ik jouw beste manier van overzicht en grip op je dag ga vinden.

Plan met je team een workshop waarin ik het gesprek breng op herkenning van elkaar (iedereen worstelt met dezelfde druk en vraagstukken) en ik tips & trucs deel om gezamenlijk de werkdag effectiever en leuker te maken.

Waarom ik? Met mij haal je een senior bestuurssecretaresse in huis met meer dan 45 jaar ervaring op C-level in diverse sectoren.

Geboren uit een ondernemersfamilie, veel van Nederland gezien in mijn jeugd en breed geïnteresseerd. Gesnuffeld aan facility management en diverse soorten vrijwilligerswerk o.a. bij Humanitas en JINC. Al deze ervaring heb ik gebundeld tijdens de opleidingen Organizer voor Particulieren en Organizer Zakelijke Markt.

Vanwege mijn werkervaring (ik ben nog steeds bestuurssecretaresse) volg ik de actualiteiten van de zakelijke wereld op de voet en weet ik als geen ander waar jonge professionals tegen aan lopen.

Bij mij geen theorie die niet aan de praktijk is getoetst. Wel persoonlijke aandacht voor wat wel en wat niet bij jou past.

Het resultaat: toegroeien naar een nieuwe routine die rust, ruimte en overzicht brengt.

Werkzaam in

Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Werkterrein

Zakelijk

Contact

Adriana Luns - The Organizing Pro 4u
Lange Akkers 10
5563 BT Westerhoven

Inloggen

WordPress development door Webstation