Tips gezocht voor de Nationale Opruim Week

Datum: 03-03-2021Auteur: Lammy Wolfslag

OPROEP AAN ALLE leden van de NBPO

Over twee en één halve week gaat De Nationale Opruimweek 2021 van start. Deze zal dit jaar plaatsvinden van 22 t/m 27 maart. Dit is tevens de eerste week van de lente. De nationale opruimweek is vorig jaar in het leven geroepen en is een leuke manier om onze beroepsvereniging, maar ook jezelf als professional organizer op de kaart te zetten!

In deze week wil de NBPO extra aandacht geven aan ons vak én aan onze leden door leuke, laagdrempelige of verrassende tips te delen op onze sociale media kanalen. Om dit voor elkaar te krijgen hebben wij jullie nodig.
Waarvoor hebben we jullie nodig?
Schrijf een korte tekst, maak een filmpje (max. 1 minuut), zoek een toepasselijke quote of leg jouw tip vast op een andere creatieve manier. Stuur dit naar ons op.
Het maakt niet uit of jij voor particuliere, zakelijke of zorg markt werkt. Alle tips zijn welkom. Wordt jouw tip gedeeld dan benoemen wij dat deze tip van jou afkomstig is met daarbij jouw bedrijfsnaam!

Zie jij dit als een kans jezelf en jou bedrijf te laten zien? Stuur dan uiterlijk voor 15 maart jouw tip naar pr@nbpo.nl

Yvette Loeve, Saskia van Eijnatten en Lammy Wolfslag

webstation webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


Inloggen

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?