Presentielijsten intervisiebijeenkomsten

Datum: 05-09-2020Auteur: Dave de Paauw

Een aantal intervisiegroepen komt momenteel niet fysiek bij elkaar. Om de gesprekken toch doorgang te laten vinden is gekozen voor online bijeenkomsten.

De NBPO houdt van innovatie en effectieve aanpassingen aan veranderde omstandigheden en juicht deze initiatieven toe. Er ontstaat echter wel een probleem met de ondertekening van de presentielijsten die nodig zijn voor het (M)RPO-registratietraject.

Om toch je aanwezigheid te kunnen aantonen vragen wij jullie een schermafdruk te maken op het moment dat iedereen in beeld is en daar een lijst met namen aan toe te voegen. Dit is een methode die nog niet is goedgekeurd door de organisatie die de aanvragen tot registratie beoordeelt (AVAR) maar omdat hun kantoor i.v.m. vakantie t/m de 3e week van september gesloten is zullen we voor we hun officiële goedkeuring nog even geduld moeten hebben.

Mocht straks blijken dat deze methode ongeschikt is voor toetsing door AVAR vragen wij hen hoe we het dan wel moeten doen. De pandemie levert al veel te veel zorgen en gedoe op, wij streven ernaar veranderingen die nodig zijn niet moeilijker te maken dan strikt noodzakelijk.

Nu de vakanties voorbij zijn wens ik jullie namens de Registratie Advies Commissie een voorspoedig vervolg van dit jaar. Mochten er vragen zijn over het registratietraject stuur dan een e-mail aan: rac@nbpo.nl

Hartelijke groet, Dave de Paauw

 

webstation webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


Inloggen

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?