Nieuws van het bestuur (24 maart 2020)

Datum: 24-03-2020Auteur: Marianne Winter
Werkterrein: Particulier, Zakelijk, Zorg

Een week geleden zag ons dagelijks leven er nog heel anders uit. Het is indrukwekkend hoe snel we ons met z’n allen hebben aangepast aan de nieuwe situatie om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen. De ALV van 20 maart is uitgesteld naar zaterdag 6 juni 2020 (de datum waarop de volgende themadag gepland stond – meer informatie volgt binnenkort) en ook de resterende cursusdagen van de lentetraining zijn uitgesteld.

Het welverdiende applaus voor het zorgpersoneel, dat woensdagavond om 20.00 uur door Nederland klonk, zorgde voor saamhorigheid. Ik kreeg kippenvel toen ik -al klappend- de straat rondkeek en al onze buren in de deuropening zag staan. Ieder in z’n eigen huis, met z’n eigen verhaal. Sommige buren werken in de horeca, andere in de thuiszorg of het onderwijs. Sommige hebben ouders op leeftijd, andere hebben kinderen die ineens wekenlang thuis zijn. De nieuwe situatie brengt voor ons allemaal veel onzekerheid met zich mee, zowel qua gezondheid als qua financiën.

Net als veel andere ondernemers heb ik contact opgenomen met de klanten die ik de komende drie weken zou treffen om afspraken uit te stellen of, voor zover mogelijk, om te zetten naar virtuele afspraken. En toen was mijn agenda ineens grotendeels leeg, evenals mijn bron van inkomsten. Omdat je niet altijd grip hebt op je inkomsten maar wel op je uitgaven, kan minimalisme uitkomst bieden in deze tijd.
Terug naar de basis.

De NBPO heeft de eerste week van de lente uitgeroepen tot Nationale Opruim Week. Nu je de komende periode waarschijnlijk veel meer tijd thuis zult doorbrengen, nodig ik je van harte uit om hieraan mee te doen. Meer informatie vind je op www.nationaleopruimweek.nl. Samen zorgen we ervoor dat jouw dagelijks leven zo soepel mogelijk verloopt in deze bijzondere tijd. Veel gezondheid, wijsheid en improvisatievermogen gewenst, voor jou en je dierbaren.

Fijne dag,
Marianne Winter
(Voorzitter)

webstation webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


Inloggen

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?