Nieuwe webshop voor opbergen en organizen

Datum: 17-08-2021Auteur: Marianne Winter

Onlangs is de NBPO de samenwerking aangegaan met een nieuwe partner: Stokado. Deze nieuwe webshop voor opbergen en organizen biedt NBPO-leden een extra ledenvoordeel. Eigenaar en oprichter Linda Bults vertelt er hieronder meer over:

“Soms moet je in je leven het roer omgooien. Vorig jaar, na een aantal weken ziek te zijn geweest door corona, kwam ik tot de conclusie dat ik precies dat moest doen. Ik heb vrijwel meteen mijn baan opgezegd en besloten om voor mezelf te beginnen. Ik heb altijd interesse gehad in de detailhandel én een passie voor opruimen, opbergen en organiseren. Daarom besloot ik om die twee voorliefdes te combineren en een webshop te openen voor opbergen en organizen. Begin april 2021 zag mijn bedrijf Stokado het levenslicht.”

Stokado verkoopt mooie voorraadpotten voor in de keuken, praktische lade- en kastverdelers voor in de keuken- of kledingkast, handige opbergdozen en boxen, en nog veel meer leuke organizers voor thuis of op kantoor. Bijna wekelijks komen er nieuwe producten bij. Dit alles met een snelle levertijd, gratis verzenden vanaf € 40 en 14 dagen bedenktijd. Bovendien krijgen leden van de NBPO 10% korting op alle producten van Stokado. 

Daarnaast kunnen klanten bij Stokado terecht voor advies over opruimen, opbergen en organizen. We werken samen met verschillende professional organizers in Nederland en België. Lijkt het je leuk om ook samen te werken met Stokado? Mail naar po@stokado.nl en vraag naar de mogelijkheden. Voor de 10% webshop korting kun je mailen naar webshop@stokado.nl. De webwinkel is te vinden op www.stokado.nl. 

Naar de webshop

webstation webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


Inloggen

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?