Nieuwe trainers Basistraining

Datum: 16-03-2020Auteur: info@ruimtevrijmakers.nl

Het gaat goed met de Basistraining van de NBPO. Veel cursisten weten onze training te vinden. Meerdere keren per jaar draaien de trainers een dubbele training, dat wil zeggen dat er twee groepen tegelijkertijd worden opgeleid. Hierdoor zijn er vier trainers aan het werk. Er is dan één trainer beschikbaar als achtervang.

Het bestuur wilde graag weer zes – in plaats van vijf – trainers hebben voor de continuïteit. Petra Bosch gaat na zeven jaar trainer zijn, dit trainersteam per 31 december 2020 verlaten. Per volgend jaar hebben we dus ook een trainer nodig om de benodigde zes trainers te hebben.

We hebben daarom in februari twee vacatures uitgezet. Hierop is met enthousiasme door diverse leden gereageerd. We hadden nogal wat eisen en wensen waardoor de selectie al snel leidde naar twee potentiële kandidaten. Met hen is door de sollicitatiecommissie een gesprek gevoerd. Ook hadden deze kandidaten een trainingssimulatie voorbereid. En met succes. We hebben twee trainers gevonden.

Graag stellen we aan jullie voor: Divya van den Berg uit Groningen, een lid met heel veel ervaring met particuliere en zorgklanten en met de benodigde ervaring met trainingsgroepen. Zij draait deze zomer een training mee als ‘waarnemer’ en geeft in de herfst samen met een duotrainer de Basistraining.

De kandidaat die nog een jaartje gaat wachten is Eeske van Royen. Met veel trainerservaring en werkervaring op de zakelijke markt een welkome aanvulling in het trainersteam. Dit is dezelfde Eeske die nu bestuurslid Leden & Lidmaatschap is. Ze kan helaas niet én bestuurslid én trainer zijn. Zij stelt haar functie als bestuurslid beschikbaar per maart 2021 zodat zij kan meedraaien in het trainersteam vanaf de lente.

Divya en Eeske, we wensen jullie veel succes in deze nieuwe rol.

webstation webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


Inloggen

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?