NBPO

NIEUW: Startersgroepen actief binnen de NBPO

Datum: 09-01-2023 Auteur: Marianne Kreuk

De NBPO is een beroepsvereniging gericht op het inhoudelijke aspect van het vak van Professional Organizer. Veel aspirant-leden hebben echter ook ondernemersvragen en zijn op zoek naar aansluiting bij collega’s die in dezelfde opstartfase van hun eigen onderneming zitten.

Na twee informele groepen in 2022 is in overleg met het bestuur “de Startersgroep” geborgd binnen de NBPO. In 2023 zullen dan ook drie nieuwe groepen worden opgestart:

  • Starters 3 (voor aspirant-leden ingeschreven vanaf 01 okt 2022 t/m 01 mrt 2023),
  • Starters 4 (voor aspirant-leden ingeschreven vanaf 01 apr 2023 t/m 01 sep 2023),
  • Starters 5 (voor aspirant-leden ingeschreven vanaf 01 okt 2023 t/m 01 mrt 2024).

Elk nieuw aspirant-lid ontvangt na inschrijving een uitnodiging voor de Startersgroep. Er kan worden deelgenomen aan een Whatsapp-groep waarin alle ondernemersvragen aan elkaar gesteld kunnen worden. Daarnaast wordt per Startersgroep een serie online bijeenkomsten (aaneengesloten per drie weken op donderdagavond van 19.30 – 21.00 uur) gepland waarin diverse thema’s met elkaar verkend en uitgediept worden:

  1. Kennismaking (met elkaar en de NBPO)
  2. Financieel
  3. Klantenwerving
  4. WMO
  5. Zichtbaarheid.

De NBPO is er voor, door en met elkaar. Elke Startersgroep geeft dan ook de eigen online bijeenkomsten vorm. De nieuwe leden worden uitgenodigd om zelf één van de thema’s op te pakken en de online bijeenkomsten vorm te geven, al dan niet in samenwerking met een mede aspirant-lid. Elk nieuw lid vergaart in de opstart van de eigen onderneming zelfstandig op voornoemde thema’s informatie of beschikt hier al over door eerdere werkervaring. In de online bijeenkomsten komt al deze kennis bij elkaar. De informatie op de diverse thema’s wordt dus niet kant en klaar via de NBPO verkregen, maar door de nieuwe leden aan elkaar overgebracht. Daarnaast is de ervaring dat de bereidheid groot is om met elkaar mee te denken over allerlei onderwerpen en dat veelvuldig tips worden gedeeld. Samen optrekken leidt tot fijne samenwerking en een snel groeiend netwerk van PO-ers!

Voor meer vragen kun je mailen naar Marianne Kreuk via: info@opgeruimdhuisenhoofd.nl.

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen