NBPO op beurs Duurzame inzetbaarheid

Datum: 09-12-2019 Auteur: IDV Categorie: Particulier Zakelijk Zorg

Het event Duurzame Inzetbaarheid was op dinsdag 26 november 2019, en de NBPO was de hele dag aanwezig op deze beurs met een stand! Collega’s Annemiek Tigchelaar en Monique Donga gaven een workshop over druk hebben of druk maken en Eeske van Royen nam deel aan een podcast interview.

De stand werd de gehele dag bemand door Jantina van Beers, Annemiek Tigchelaar, Monique Donga en Eeske van Royen. Met zo’n 700 bezoekers was de beurs goed bezocht. We hebben mooie gesprekken gevoerd met vooral mensen uit de HR over ons vak en wat een professioanal organizer voor een organisatie of medewerker kan betekenen.

Naar de workshop ‘druk of stress’ kwamen ruim 60 bezoekers. Annemiek en Monique hebben de deelnemers in een interactieve sessie meegenomen in de volgende drie vragen: Heb je het druk óf maak je je druk? Hoe krijg je het minder druk? Hoe maak je je minder druk? De deelnemers waren erg enthousiast en kregen na afloop nog een ‘kikker’ mee (slik de kikker).

Podcast interview
Bestuurslid Eeske van Royen heeft namens de NBPO deelgenomen aan een interview over stress. Samen met Marcel Hindriks van a.s.r. Vitality en Amal Kloppenburg van Meereffect werd zij geïnterviewd door Glenn van der Burg van People Power.

Dit was het onderwerp van het interview:
Meer dan 1/3 van het ziekteverzuim ontstaat door werkstress. Oorzaken zijn onder andere te hoge taakeisen en te weinig autonomie. Wanneer wordt stress ongezond? En wat kun je er aan doen als organisatie?

Benieuwd naar het interview? In deze podcast kun je het gesprek naluisteren, samen met de 11 andere thema’s die zijn besproken.

Programma beurs duurzame inzetbaarheid
Podcast beurs duurzame inzetbaarheid

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen