NBPO gaat naar Gezondheidsbeurs in februari 2023

Datum: 29-11-2022 Auteur: Lammy Wolfslag Categorie: Particulier

De NBPO gaat naar de beurs, en wel naar De Nationale Gezondheidsbeurs. Deze beurs wordt gehouden van 2 t/m 5 februari 2023 in de Jaarbeurs in Utrecht.

De beurs staat vol inspiratie voor een gezonde leefstijl. Daarom is deze beurs de ideale consumentenbeurs om een enthousiaste en bewuste doelgroep persoonlijk te bereiken! Het doel is het vergroten van onze naamsbekendheid bij onze doelgroepen.

Wij zoeken Professional Organizers die zich richten op de particuliere markt die namens de NBPO graag willen meewerken om deze beurs tot een geweldig succes te maken.

Tijdens de ALV hebben zich al veel Professional Organizers aangemeld om een dag op de beurs te staan, maar lijkt het jou ook leuk om ons vak uit te dragen tijdens deze dagen, meld je dan uiterlijk 10 december aan. Vermeld je naam, email en op welke dag/dagen je beschikbaar bent en stuur dit naar lammy@mijnopruimcoach.nl

Het wil niet zeggen dat als je je aanmeld, je ook gegarandeerd mee kan naar de beurs. Dit geld ook voor de mensen die zich tijdens de ALV hebben aangemeld. Het is de bedoeling om voor de feestdagen zowel de lijst als de reservelijst van deelnemers bekend te maken. Jullie krijgen bericht via de mail.

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen