NBPO gaat naar de Gezondheidsbeurs – februari 2020

Datum: 24-11-2019 Auteur: Webmaster Categorie: Particulier

De NBPO gaat naar de beurs, en wel naar De Nationale Gezondheidsbeurs. Deze beurs wordt gehouden van 6 t/m 9 februari 2020 In de Jaarbeurs in Utrecht.

De beurs staat vol inspiratie voor een gezonde leefstijl. Daarom is deze beurs de ideale consumentenbeurs om een enthousiaste en bewuste doelgroep persoonlijk te bereiken! Het doel is het vergroten van onze naamsbekendheid bij onze doelgroepen.

Wij zoeken Professional Organizers die zich richten op de particuliere markt die namens de NBPO graag willen meewerken/meedenken om deze beurs tot een geweldig succes te maken.

Tijdens de ALV hebben zich al veel Professional Organizers aangemeld om een dag op de beurs te staan, maar lijkt het jou ook leuk om ons vak uit te dragen tijdens deze dagen, meld je dan voor 9 december aan. Vermeld je naam, email en op welke dag/dagen je beschikbaar bent. Het wil niet zeggen dat als je je aanmeld, je ook gegarandeerd mee kan naar de beurs. Dit geld ook voor de mensen die zich tijdens de ALV hebben aangemeld. Het is de bedoeling om voor de feestdagen zowel de lijst als de reservelijst van deelnemers bekend te maken. Jullie krijgen bericht via de mail.

Tijdens deze beurs gaan wij elke dag een workshop van een half uur verzorgen voor max. 80 mensen. Heb jij hier ideeën of suggesties over, mail ze naar pr@nbpo.nl

Ook zoeken we mensen die mee willen/kunnen denken voor de aankleding van de stand. Heb jij daar ideeën over, hoe klein deze ideeën ook zijn, stuur dan een mail met jouw input.
Zowel om je aan te melden als om je ideeën te spuien kun je mailen naar pr@nbpo.nl

Bestuurslid PR en Communicatie Lammy Wolfslag

Meer informatie

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen